Ubytování ve městě Campanario

Město Campanario se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Campanario nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Campanario

Casa adosada con pequeño patio
Casa adosada con pequeño patio

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Casa adosada con pequeño patio se nachází v Campanariu, 500 metrů od pláže Compostela, 2,8 km od pláže Bamio a 500 metrů od ostrova Cortegada. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 34 km od vlakového nádraží Pontevedra a 30 km od radnice Pontevedra. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 30 km od baziliky Santa Maria a divadla Teatro Principal. Na letiště Vigo je to 61 km.

Ático en Carril con vistas al mar
Ático en Carril con vistas al mar

Ático en Carril con vistas al mar se nachází ve městě Campanario, 1,1 km od pláže Compostela, 2,4 km od pláže Bamio a 300 metrů od ostrova Cortegada. Apartmán je vzdálený 29 km od baziliky Santa Maria a divadla Teatro Principal. Apartmán má 1 ložnici a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Apartmán je vzdálený 33 km od vlakového nádraží Pontevedra a 29 km od radnice. Letiště Vigo leží 60 km daleko. cs Carril con vistas al mar.