Ubytování ve městě Cambil

Město Cambil se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cambil nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cambil

Apartamentos turísticos Cambil
Apartamentos turísticos Cambil

9,5 / 10 (42 hodnocení)

Apartamentos turísticos Cambil se nachází v Cambilu, 32 km od vlakového nádraží Jaén a 33 km od muzea provincie Jaén. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Apartmán má balkon a výhled na hory. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Katedrála Jaén je vzdálená 33 km. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 84 km.

Cortijo de Bornos
Cortijo de Bornos

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Cortijo de Bornos se nachází v Cambilu a nabízí výhled do zahrady, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. K dispozici je klimatizace a vířivka. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Cortijo de Bornos má také vířivku. Ubytování je vzdálené 37 km od vlakového nádraží Jaén a muzea provincie Jaén. Cortijo de Bornos stojí 89 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Alcaidia De Magina
Alcaidia De Magina

8,8 / 10 (707 hodnocení)

V ubytování Alcaidia De Magina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostel Alcaidia De Magina se nachází v půvabném andaluském městečku Cambil na svahu. Nabízí pokoje a apartmán s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Všechny klimatizované pokoje v komplexu mají satelitní TV s plochou obrazovkou a koupelnu s fénem. K dispozici je také kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a pračkou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hotelová restaurace podává tradiční andaluská jídla a na terase si můžete vychutnat drink. Komplex má také dětské hřiště a venkovní gril. Hostel Alcaidia De Magina stojí 200 metrů od supermarketů a obchodů. Přírodní rezervace Sierra Magina začíná pouhých 200 metrů od hotelu a Pico del Almaden Mountian je 20 km daleko. Hostel Alcaidia De Magina stojí 25 minut jízdy od Jaénu a 45 minut jízdy od úžasného města Granada.