Ubytování ve městě Calvera

Město Calvera se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Calvera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Calvera

Casa la Cuadreta
Casa la Cuadreta

9,3 / 10 (69 hodnocení)

Casa la Cuadreta se nachází v Calverě, pouhých 46 km od Dag Shang Kagyu, a nabízí ubytování se zahradou, restaurací, barem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa la Cuadreta stojí 31 km od kostela Assumpcio de Coll a 34 km od kostela Santa Maria de Cardet. Na letiště Lleida-Alguaire je to 97 km.

Apto. Ca Sastre de l'Agulla
Apto. Ca Sastre de l'Agulla

Apto leží 48 km od Dag Shang Kagyu a 35 km od kostela Assumpcio de Coll. Ca Sastre de l'Agulla nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento apartmán se nachází 41 km od kostela Narození Páně Durra a 43 km od kostela sv. Quirka. Klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 37 km od kostela Santa Maria de Cardet a 38 km od kostela Sant Feliu de Barruera. Apto stojí 100 km od letiště Lleida-Alguaire. Ca Sastre de l'Agulla.