Ubytování ve městě Caleta de Interián

Město Caleta de Interián se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caleta de Interián nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caleta de Interián

Blue Ocean Paradise
Blue Ocean Paradise

10 / 10 (1 hodnocení)

Hotel Caleta de Interián se nachází v letovisku Caleta de Interián, pouhých 100 metrů od pláže Playa de la Caleta. Blue Ocean Paradise nabízí ubytování u pláže s bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 35 km od Los Gigantes a 48 km od Aqualandu. Tento apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 300 metrů od pláže El Bajío a 1,3 km od pláže Playa Gomeros. Blue Ocean Paradise leží 51 km od letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna.

Almar Apartment
Almar Apartment

9,7 / 10 (45 hodnocení)

Almar Apartment se nachází 80 metrů od pláže Playa de la Caleta a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Almar Apartment stojí 200 metrů od pláže El Bajío a 1,3 km od pláže Playa Gomeros. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km.

Casa Vacacional Nona
Casa Vacacional Nona

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Vacacional Nona se nachází v Caleta de Interián, 400 metrů od pláže Playa de la Caleta a 800 metrů od pláže El Bajío. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento prázdninový dům je vzdálený 49 km od aquaparku Aqualand a 32 km od botanické zahrady. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Playa Gomeros je vzdálená necelý 1 km a Los Gigantes 35 km. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km.

The terrace on the sea
The terrace on the sea

9,4 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování The terrace on the sea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. The terrace on the sea se nachází přibližně 200 metrů od pláže El Bajío a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat windsurfingu. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláže Playa Gomeros a 2,9 km od pláže Playa de Garachico. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdálené 51 km.

Playa Bonita
Playa Bonita

9 / 10 (43 hodnocení)

V ubytování Playa Bonita máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Playa Bonita se nachází v Caleta de Interián a nabízí zahradu, terasu, zázemí pro vodní sporty, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Playa de la Caleta, El Bajío a Playa Gomeros. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdálené 51 km.

Casa Ela
Casa Ela

Casa Ela se nachází v Caleta de Interián. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

La Casita Azul
La Casita Azul

8,9 / 10 (67 hodnocení)

V ubytování La Casita Azul máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casita Azul se nachází asi 400 metrů od pláže Playa de la Caleta a nabízí ubytování se zahradou, terasou a výhledem na hory. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 700 metrů od pláže El Bajío a necelý 1 km od pláže Playa Gomeros. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km.

Precioso Apto Caleta Interian Beach By Paramount Holidays
Precioso Apto Caleta Interian Beach By Paramount Holidays

8,8 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Precioso Apto Caleta Interian Beach By Paramount Holidays máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Precioso Apto Caleta Interian Beach nabízí soukromou pláž a výhled na hory. By Paramount Holidays se nachází v Caleta de Interián, jen pár kroků od pláže Playa de la Caleta a 200 metrů od pláže El Bajío. Tento apartmán s výhledem na město a moře nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je služba půjčení jízdních kol a aut. Precioso Apto Caleta Interian Beach By Paramount Holidays stojí 1,3 km od pláže Playa Gomeros a 2,8 km od pláže Playa de Garachico. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km.

vista al mar.
vista al mar.

8,3 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování vista al mar. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vista al mar nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Ubytování se nachází v Caleta de Interián, pouhých 80 metrů od pláže Playa de la Caleta a 400 metrů od pláže El Bajío. Tento apartmán se nachází 35 km od Los Gigantes a 48 km od Aqualandu. Apartmán má 1 ložnici, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,2 km od pláže Playa Gomeros a 2,9 km od pláže Playa de Garachico. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdálené 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Ático Andrea
Ático Andrea

8 / 10 (3 hodnocení)

Ático Andrea se nachází asi 300 metrů od pláže Playa de la Caleta a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 600 metrů od pláže El Bajío a necelý 1 km od pláže Playa Gomeros. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdálené 51 km.

Bonito Apto Caleta Interian
Bonito Apto Caleta Interian

Bonito Apto Caleta Interian se nachází v Caleta de Interián, jen pár kroků od pláže Playa de la Caleta, 200 metrů od pláže El Bajío a 1,3 km od pláže Playa Gomeros. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV, posezení a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 35 km od Los Gigantes a 48 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km.

Apartment Océano
Apartment Océano

7 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Océano se nachází v Caleta de Interián, pouhých 80 metrů od pláže Playa de la Caleta, a nabízí ubytování u pláže s barem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 400 metrů od pláže El Bajío a 1,1 km od pláže Playa Gomeros. Tento apartmán má terasu s výhledem na moře, TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou a fénem. Apartmán je vzdálený 35 km od Los Gigantes a 48 km od aquaparku Aqualand. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdálené 51 km.

Apartamentos Las Salinas 2
Apartamentos Las Salinas 2

6,9 / 10 (23 hodnocení)

Apartamentos Las Salinas 2 se nachází v Caleta de Interián, 200 metrů od pláže Playa de la Caleta, 500 metrů od pláže El Bajío a 1,2 km od pláže Playa Gomeros. Tento apartmán má balkon. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartamentos Las Salinas 2 stojí 35 km od Los Gigantes a 48 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Live Garachico La Caleta with balcony
Live Garachico La Caleta with balcony

6 / 10 (151 hodnocení)

Live Garachico La Caleta with balcony se nachází v Caleta de Interián, 200 metrů od pláže El Bajío, 1,4 km od pláže Playa Gomeros a 35 km od Los Gigantes. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 80 metrů od pláže Playa de la Caleta a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 48 km od aquaparku Aqualand a 31 km od botanické zahrady. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 51 km.