Ubytování ve městě Caleao

Město Caleao se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Caleao nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Caleao

La Prida Apartamentos Rurales
La Prida Apartamentos Rurales

9,6 / 10 (45 hodnocení)

La Prida Apartamentos Rurales nabízí rustikální ubytování v Caleo v přírodní rezervaci Redes. Nabízí dobře vybavené apartmány s bezplatným Wi-Fi. Apartmány jsou zařízené v modré nebo žluté barvě s dřevěnými prvky. V obývacím pokoji je pohovka a TV a kuchyň s elektrickým sporákem a mikrovlnnou troubou. Okolní park je ideální pro pěší turistiku a jízdu na koni. Město Oviedo je vzdálené přibližně 65 km. Do Gijónu a na nejbližší pláže dojedete autem za něco málo přes hodinu.

Complejo Turístico L'oteru
Complejo Turístico L'oteru

9,5 / 10 (136 hodnocení)

Complejo Turístico L'oteru se nachází v Caleao, 47 km od Gijónu, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Do Ovieda je to 42 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmány jsou vybavené TV. K dispozici je také kuchyň s mikrovlnnou troubou a toustovačem. K dispozici je také lednice a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Nechybí ani ložní prádlo. Complejo Turístico L'oteru stojí 32 km od Cangas de Onís a 44 km od Ribadeselly. Sjezdovky San Isidro jsou vzdálené 65 km. Na letiště Asturias je to 68 km.

Centro de Ecoturismo Tierra del Agua
Centro de Ecoturismo Tierra del Agua

8,8 / 10 (551 hodnocení)

Centro de Ecoturismo Tierra del Agua se nachází v přírodní rezervaci Redes a nabízí stylový moderní design a nádherný výhled na hory. Nabízí moderní apartmány, restauraci a lázně. Každý vytápěný apartmán má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a obývací prostor s rozkládací pohovkou. K dispozici je kuchyňský kout s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. V koupelně najdete otevřený sprchový kout a fén. V restauraci hotelu Tierra del Agua se podávají tradiční asturská jídla z domácích produktů a středomořská jídla. Stolovat můžete také venku na terase nebo v rustikálním baru El Llargar. Na místě jsou k dispozici kurzy jógy a wellness centrum s tureckou lázní a saunou s výhledem na hory. V okolí najdete mnoho cyklistických a turistických tras. Cangas de Onis je 65 km daleko a okouzlující pobřežní město Ribadesella je 70 km daleko. Za hodinu a půl dojedete do lyžařských středisek San Isidro a Fuentes de Invierno.

Caseria la Infiesta
Caseria la Infiesta

8,4 / 10 (203 hodnocení)

Caseria la Infiesta nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a plně vybavené pokoje s výhledem na hory. Hotel stojí uprostřed přírody na okraji města Caso. Caseria la Infiesta poskytuje okouzlující pokoje se starožitným nábytkem, šatní skříní, topením a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Caseria la Infiesta's Restaurant podává jídla připravená z místních produktů. K dispozici jsou také konferenční prostory, služba žehlení a praní prádla. Parkování na místě je zdarma. Caseria la Infiesta má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, pěší turistice, jízdě na koni a dalším aktivitám. Lyžařská střediska Cangas de Onís a Fuentes de Invierno jsou vzdálená 90 minut jízdy. Tato farma se nachází 97 km od letiště Asturias.