Ubytování ve městě Cala

Město Cala se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cala nabízíme 114 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cala

Villa Jacaranda Pool & Sea at Cala del Moral
Villa Jacaranda Pool & Sea at Cala del Moral

10 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Villa Jacaranda Pool & Sea at Cala del Moral máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Jacaranda Pool & Sea at Cala del Moral se nachází v letovisku Cala del Moral a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán má balkon a výhled na moře. Klimatizovaná vila má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Villa Jacaranda Pool & Sea at Cala del Moral má gril. Ubytování je vzdálené 700 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 2,2 km od pláže Rincon de la Victoria. Villa Jacaranda Pool & Sea at Cala del Moral leží 26 km od letiště v Malaze a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

La buganvilla Beach House
La buganvilla Beach House

10 / 10 (3 hodnocení)

La buganvilla Beach House se nachází v Calahondě, 46 km od Acantilados de Maro-Cerro Gordo, v oblasti, kde se můžete věnovat rybaření. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou, posezení, pračka a 4 koupelny s vanou. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 83 km.

Chalet de lujo Cala del Moral
Chalet de lujo Cala del Moral

10 / 10 (3 hodnocení)

Chalet de lujo se nachází v Cala del Moral, necelý 1 km od pláže Playa de la Cala del Moral a 2,2 km od pláže Rincon de la Victoria. Cala del Moral nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila má také vlastní bazén. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 4 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata de lujo Cala del Moral nabízí také gril. Na místě je k dispozici celá řada vodních sportů a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Chalet de lujo Cala del Moral stojí 2,6 km od pláže Fabrica de Cemento a 12 km od vyhlídky Gibralfaro. Na letiště Malaga je to 25 km.

Beautiful house on the beachfront in Costa tropical
Beautiful house on the beachfront in Costa tropical

10 / 10 (1 hodnocení)

Beautiful house on the beach in Costa Tropical se nachází v Calahondě, 46 km od Acantilados de Maro-Cerro Gordo. Nabízí terasu a zázemí pro vodní sporty. Výhled směřuje na moře. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 83 km.

Apartamento Embarcadero de Calahonda
Apartamento Embarcadero de Calahonda

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento Embarcadero de Calahonda se nachází u pláže v Calahondě, pouhých 46 km od Acantilados de Maro-Cerro Gordo, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Tento apartmán se 2 ložnicemi má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 83 km.

Dúplex La Perla de Andalucia
Dúplex La Perla de Andalucia

10 / 10 (1 hodnocení)

Dúplex La Perla de Andalucia se nachází v Calahondě a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. V okolí se můžete věnovat šnorchlování, tenisu a dalším aktivitám. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Dúplex La Perla de Andalucia stojí 45 km od města Acantilados de Maro-Cerro Gordo. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 82 km.

Casa Sonia 2 La Cala de Moral
Casa Sonia 2 La Cala de Moral

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Sonia 2 s výhledem na moře La Cala de Moral nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 1,1 km od pláže Playa de la Cala del Moral. Tento prázdninový dům se nachází 2 km od pláže Rincon de la Victoria a 12 km od vyhlídky Gibralfaro. Tento prázdninový dům s 1 ložnicí má bezplatné Wi-Fi, satelitní TV a kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 13 km od parku Malaga a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 26 km. La Cala de Moral.

La casita de Juanma
La casita de Juanma

10 / 10 (1 hodnocení)

La casita de Juanma se nachází v Cala del Moral, 400 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral, 1,7 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,8 km od pláže Fabrica de Cemento. Tento apartmán má balkon. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od vyhlídky Gibralfaro a 11 km od parku Malaga. Na letiště Malaga je to 25 km.

Apartamento Marion
Apartamento Marion

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento Marion se nachází asi 400 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a rychlovarnou konvicí. Nabízí Wi-Fi zdarma a balkon. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,7 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,9 km od pláže Fabrica de Cemento. Na letiště Malaga je to 25 km.

Apartamento La Quinta
Apartamento La Quinta

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartamento La Quinta se nachází v Cala del Moral a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Má výhled do zahrady a je vzdálen necelý 1 km od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,7 km od pláže Rincon de la Victoria. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Apartmán je vzdálený 2,7 km od pláže Fabrica de Cemento a 12 km od vyhlídky Gibralfaro. Na letiště Malaga je to 25 km.

Anne´s Corner
Anne´s Corner

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Anne ́s se nachází v letovisku Cala del Moral, pouhých 300 metrů od pláže Cala del Moral. Corner nabízí ubytování u pláže se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Rincon de la Victoria a 2,6 km od pláže Fabrica de Cemento. Letiště Malaga je ve vzdálenosti 27 km.

Neverending Sea
Neverending Sea

9,6 / 10 (53 hodnocení)

Neverending Sea se nachází asi 100 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. Nachází se na pláži a nabízí bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,5 km od pláže Fabrica de Cemento a 1,9 km od pláže Rincon de la Victoria. Neverending Sea leží 25 km od letiště v Málaze a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Bonito chalet en La Cala con gran jardín privado
Bonito chalet en La Cala con gran jardín privado

9,6 / 10 (50 hodnocení)

Bonito chalet en La Cala con gran jardín privado se nachází v Cala del Moral, necelý 1 km od pláže Rincon de la Victoria a 13 minut chůze od pláže Cala del Moral, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. 2,7 km od pláže Los Horizontes a 13 km od vyhlídky Gibralfaro. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Bonito chalet en La Cala con gran jardín privado stojí 14 km od parku Malaga a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 27 km.

La CALA Del MAR 1ª LINEA De PLAYA
La CALA Del MAR 1ª LINEA De PLAYA

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. La CALA Del MAR 1a LINEA De PLAYA nabízí ubytování v Cala del Moral s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. La CALA Del MAR 1a LINEA De PLAYA stojí 600 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,3 km od pláže Rincon de la Victoria. Na letiště v Málaze je to 27 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Cala next to beach Biznaga R Homes
Cala next to beach Biznaga R Homes

9,6 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Cala next to beach Biznaga R Homes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cala next to beach Biznaga R Homes se nachází v Cala del Moral, 200 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,5 km od pláže Rincon de la Victoria, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 11 km od parku Malaga a pevnosti Alcazaba. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,1 km od pláže Fabrica de Cemento a 11 km od vyhlídky Gibralfaro. Cala next to beach Biznaga R Homes leží 26 km od letiště Malaga.

Duplex Victoria Beach Málaga
Duplex Victoria Beach Málaga

9,6 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Duplex Victoria Beach Málaga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Duplex Victoria Beach Málaga se nachází asi 100 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na jezero. Nabízí terasu, soukromou pláž, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Duplex Victoria Beach Málaga stojí 1,6 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,8 km od pláže Fabrica de Cemento. Na letiště Malaga je to 25 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa La Canarita
Villa La Canarita

9,5 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování Villa La Canarita máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa La Canarita se nachází v Cala del Moral a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Má výhled na bazén a do zahrady a je vzdálen necelý 1 km od pláže Playa de la Cala del Moral. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Villa La Canarita stojí 1,7 km od pláže Rincon de la Victoria a 13 km od vyhlídky Gibralfaro. Na letiště Malaga je to 26 km.

CASA SANTO a 2 minutos de la playa a pié y parking gratuito
CASA SANTO a 2 minutos de la playa a pié y parking gratuito

9,5 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování CASA SANTO a 2 minutos de la playa a pié y parking gratuito máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA SANTO a 2 minutos de la playa se nachází v Cala del Moral, pouhých 300 metrů od pláže Cala del Moral. a pié y parking gratuito nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Ubytování bylo postaveno v roce 1970 a má balkon. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Apartmán je vzdálený 1,6 km od pláže Fabrica de Cemento a 2 km od pláže Rincon de la Victoria. Na letiště Malaga je to 25 km.

Finca Valle Corchoso
Finca Valle Corchoso

9,5 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Finca Valle Corchoso máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tato zrekonstruovaná kamenná budova o rozloze 60 hektarů je stará více než 100 let a nabízí výhled na hory a gril. Finca Valle Corchoso se nachází v Cala, 93 km od Sevilly. Rustikální ubytování má 4 ložnice a 2 koupelny. V obývacím pokoji je krb, TV, video a DVD přehrávač. K dispozici je také kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Můžete si zde půjčit kolo a za příplatek je k dispozici doprava na letiště.

Bonito apartamento en primera línea de playa
Bonito apartamento en primera línea de playa

9,5 / 10 (12 hodnocení)

Bonito apartamento en primera línea de playa se nachází v Cala del Moral a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Nachází se na pláži a má zahradu a terasu. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Apartmán je vzdálený 500 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,2 km od pláže Rincon de la Victoria. Na letiště Malaga je to 27 km.

Casa Sabino
Casa Sabino

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Casa Sabino se nachází v Cala del Moral, 100 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral, 1,5 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,8 km od pláže Fabrica de Cemento. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a potápění. Casa Sabino stojí 10 km od vyhlídky Gibralfaro a 11 km od parku Malaga. Na letiště Malaga je to 25 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

WintowinRentals Increible Apartamento & Mejor ubicación
WintowinRentals Increible Apartamento & Mejor ubicación

9,5 / 10 (4 hodnocení)

WintowinRentals Increible Apartamento & Mejor ubicación se nachází v letovisku Cala del Moral a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. WintowinRentals Increible Apartamento & Mejor ubicación stojí 500 metrů od pláže Rincon de la Victoria a 1,1 km od pláže Playa de la Cala del Moral. Na letiště v Málaze je to 27 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Irene Beach Málaga
Irene Beach Málaga

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Irene Beach Málaga se nachází v Cala del Moral, pouhých 200 metrů od pláže Cala del Moral, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 1,5 km od pláže Fabrica de Cemento a 2,1 km od pláže Rincon de la Victoria. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od vyhlídky Gibralfaro a 11 km od parku Malaga. Irene Beach Málaga leží 25 km od letiště v Malaze a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

NEVERENDING RIJANA. ¡Cala Rijana a tu alcance!
NEVERENDING RIJANA. ¡Cala Rijana a tu alcance!

9,3 / 10 (111 hodnocení)

NEVERENDING RIJANA se nachází 46 km od Acantilados de Maro-Cerro Gordo v Calahondě. ¡Cala Rijana a tu alcance! Nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří sporák, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 83 km. ¡Cala Rijana a tu alcance!.

Apartamentos victoria
Apartamentos victoria

9,3 / 10 (66 hodnocení)

Apartamentos victoria se nachází 200 metrů od pláže Cala del Moral v Cala del Moral a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají dlážděnou podlahu, plně vybavenou kuchyň s lednicí, jídelní kout, kabelovou TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na město nebo moře. Apartmán je vzdálený 1,6 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,8 km od pláže Fabrica de Cemento. Na letiště Malaga je to 25 km.

Duplex La Cala
Duplex La Cala

9,3 / 10 (23 hodnocení)

Duplex La Cala se nachází v Cala del Moral v Andalusii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray přehrávač, herní konzole a CD přehrávač. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Duplex La Cala stojí 300 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,6 km od pláže Fabrica de Cemento. Na letiště Malaga je to 25 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Lost Paradise
Lost Paradise

9,3 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování Lost Paradise máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Lost Paradise se nachází v Cala del Moral, v blízkosti pláže Playa de la Cala del Moral a 2,3 km od pláže Rincon de la Victoria. Nabízí balkon s výhledem na moře, sezónní venkovní bazén a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Tento apartmán má terasu s výhledem na město, satelitní TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také gril. Lost Paradise stojí 2,7 km od pláže Fabrica de Cemento a 11 km od vyhlídky Gibralfaro. Na letiště Malaga je to 26 km a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava.

Acogedor Bajo a 30 metros de la Playa
Acogedor Bajo a 30 metros de la Playa

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Acogedor Bajo a 30 metros de la Playa se nachází v Cala del Moral, 300 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,5 km od pláže Fabrica de Cemento. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí terasu a Wi-Fi zdarma. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,9 km od pláže Rincon de la Victoria a 10 km od vyhlídky Gibralfaro. Letiště Malaga je ve vzdálenosti 25 km.

La Plumaria de Málaga
La Plumaria de Málaga

9,3 / 10 (11 hodnocení)

La Plumaria de Málaga se nachází v Cala del Moral, necelý 1 km od pláže Playa de la Cala del Moral, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento apartmán se nachází 2,2 km od pláže Rincon de la Victoria a 2,6 km od pláže Fabrica de Cemento. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 12 km od vyhlídky Gibralfaro a parku Malaga. La Plumaria de Málaga leží 25 km od letiště v Malaze a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Villa Pitato. NUEVO Apto MUY cerca de la playa
Villa Pitato. NUEVO Apto MUY cerca de la playa

9,3 / 10 (11 hodnocení)

Villa Pitato se nachází 600 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 2,2 km od pláže Rincon de la Victoria. NUEVO Apto MUY cerca de la playa nabízí bezplatné Wi-Fi a sezónní venkovní bazén. K dispozici je také soukromý bazén. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,3 km od pláže Fabrica de Cemento a 11 km od vyhlídky Gibralfaro. Na letiště Malaga je to 25 km. NUEVO Apto MUY cerca de la playa.

Apartamento La Cala Playa
Apartamento La Cala Playa

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Apartamento La Cala Playa se nachází v Cala del Moral, 100 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral, 1,6 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,9 km od pláže Fabrica de Cemento. 11 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Tento apartmán se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od vyhlídky Gibralfaro a 11 km od parku Malaga. Na letiště Malaga je to 25 km.

Balcón del Rincón
Balcón del Rincón

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Balcón del Rincón se nachází v Cala del Moral a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Toto ubytování v soukromí má terasu a restauraci. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Ubytování je vzdálené 1,3 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,6 km od pláže Playa de la Cala del Moral. Letiště Malaga je ve vzdálenosti 26 km.

Origen Andevalo
Origen Andevalo

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Origen Andevalo se nachází přibližně 19 km od Estación de Venta a nabízí ubytování s výhledem na hory, sezonním venkovním bazénem, sdíleným salonkem a terasou. Tato chata má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 2 ložnice, obývací pokoj a 2 koupelny s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také kuchyň. Chata stojí 38 km od Corty Atalaya a 46 km od muzea Juana Ramóna Jiméneze. Na sevillské letiště je to 109 km.

Pensión Nomphosumus
Pensión Nomphosumus

9,2 / 10 (540 hodnocení)

Pensión Nomphosumus se nachází 5 minut chůze od pláže v letovisku La Cala del Moral a nabízí bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a obývací prostor. Do centra Malagy je to odtud 13 km. Všechny jednoduše zařízené pokoje jsou vybavené šatní skříní a psacím stolem. V nabídce jsou pokoje s vlastní koupelnou nebo s koupelnou sdílenou (k dispozici jsou oddělené koupelny pro muže a pro ženy). Penzion má nepřetržitě otevřenou recepci. Ve sdílené kuchyni nechybí sporák, mikrovlnná trouba a lednice. Ve vzdálenosti do 5 minut chůze najdete řadu obchodů a barů. Letiště Malaga je od ubytování Pensión Nomphosumus vzdálené 28 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a snadno se odtud dostanete na dálnici A7.

APARTAMENTO JUNTO AL MAR
APARTAMENTO JUNTO AL MAR

9,2 / 10 (71 hodnocení)

Nachází se v Cala del Moral, pouhých 300 metrů od pláže Cala del Moral, APARTAMENTO JUNTO AL MAR nabízí ubytování u pláže s bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází v budově z roku 2010, 1,5 km od pláže Fabrica de Cemento a 1,9 km od pláže Rincon de la Victoria. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření. Na místě si lze půjčit jízdní kola. APARTAMENTO JUNTO AL MAR stojí 10 km od vyhlídky Gibralfaro a 11 km od parku Malaga. Na letiště Malaga je to 25 km.

Casa Rural Villa Clara
Casa Rural Villa Clara

9,2 / 10 (26 hodnocení)

Casa Rural Villa Clara se nachází v Cala, 21 km od Estación de La Junta a 25 km od Estación de Zufre. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nachází se 19 km od Estación El Martajal a nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům stojí 38 km od Estación de Cataveral. Casa Rural Villa Clara stojí 88 km od sevillského letiště.

Floridos Playa Piso reformado de 2 habitaciones a 50m de la playa
Floridos Playa Piso reformado de 2 habitaciones a 50m de la playa

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Floridos Playa Piso reformado de 2 habitaciones se nachází v Cala del Moral, 200 metrů od pláže Cala del Moral. a 50m de la playa nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a turistickými informacemi. K dispozici je také balkon. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,8 km od pláže Rincon de la Victoria a pláže Fabrica de Cemento. Floridos Playa Piso reformado de 2 habitaciones a 50m de la playa leží 25 km od letiště Malaga.

Apartamento Rincón, Ideal para familias
Apartamento Rincón, Ideal para familias

9,2 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Apartamento Rincón, Ideal para familias máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Rincón, Ideal para familias se nachází v Cala del Moral a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Apartamento Rincón, Ideal para familias stojí necelý 1 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,8 km od pláže Playa de la Cala del Moral. Na letiště Malaga je to 26 km.

Sierra de Aracena Cala Huelva
Sierra de Aracena Cala Huelva

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Sierra de Aracena Cala Huelva se nachází 19 km od Estación El Martajal a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K zázemí patří dětské hřiště a gril. Sierra de Aracena Cala Huelva stojí 20 km od Estación de La Junta a 26 km od Estación de Zufre. Na letiště Sevilla je to 88 km.

Apartamento Playa Calahonda El Farillo con terraza
Apartamento Playa Calahonda El Farillo con terraza

9,2 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Apartamento Playa Calahonda El Farillo con terraza máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Playa Calahonda El Farillo con terraza se nachází v Calahondě a nabízí terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 83 km.

Loft Calaplaya
Loft Calaplaya

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Loft Calaplaya se nachází v Cala del Moral, 200 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral, 1,8 km od pláže Rincon de la Victoria a 1,9 km od pláže Fabrica de Cemento. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Apartmán sídlí v budově z roku 2022 a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 10 km od vyhlídky Gibralfaro a 11 km od parku Malaga. Na letiště Malaga je to 25 km.

ÁTICO VISTAMAR penthouse with views
ÁTICO VISTAMAR penthouse with views

9,2 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování ÁTICO VISTAMAR penthouse with views máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. ÁTICO VISTAMAR penthouse with views se nachází v Cala del Moral a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen necelý 1 km od pláže Playa de la Cala del Moral. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 1,8 km od pláže Rincon de la Victoria a 2,6 km od pláže Fabrica de Cemento. Letiště Malaga je ve vzdálenosti 25 km.

La casita de Nury
La casita de Nury

9,2 / 10 (4 hodnocení)

La casita de Nury se nachází v letovisku Cala del Moral, necelý 1 km od pláže Playa de la Cala del Moral, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,7 km od pláže Rincon de la Victoria a 2,7 km od pláže Fabrica de Cemento. Apartmán má satelitní TV. K dispozici je kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou, vana nebo sprcha, bezplatné toaletní potřeby a fén. K dispozici je také gril. La casita de Nury stojí 11 km od vyhlídky Gibralfaro a 12 km od parku Malaga. Na letiště Malaga je to 27 km.

Apartamento recién reformado con piscina y barbacoa
Apartamento recién reformado con piscina y barbacoa

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Apartamento recién reformado con piscina y barbacoa se nachází v Cala del Moral a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Tento apartmán má také vlastní bazén. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,8 km od pláže Rincon de la Victoria. Na letiště Malaga je to 25 km.

Cozy Cala Apartment
Cozy Cala Apartment

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Cozy Cala Apartment se nachází v Cala del Moral, 300 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral a 1,5 km od pláže Fabrica de Cemento. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází 1,9 km od pláže Rincon de la Victoria a 10 km od vyhlídky Gibralfaro. Apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici soukromá pláž a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Cozy Cala Apartment stojí 11 km od parku Malaga a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 25 km.

calahondaplaya
calahondaplaya

9 / 10 (47 hodnocení)

calahondaplaya se nachází v Calahondě, 46 km od Acantilados de Maro-Cerro Gordo, a nabízí bezplatné Wi-Fi. Hosté mohou využívat sluneční terasu. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 83 km.

Ático en la playa con terraza privada
Ático en la playa con terraza privada

9 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Ático en la playa con terraza privada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ático en má sdílený lounge a terasu. La playa con terraza privada nabízí ubytování v Cala del Moral s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. Poskytuje výhled na moře a hory a je vzdálen 300 metrů od pláže Playa de la Cala del Moral. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,5 km od pláže Fabrica de Cemento a 1,9 km od pláže Rincon de la Victoria. Letiště Malaga je ve vzdálenosti 25 km.

WintowinRentals 1st Linea de playa vista al mar y piscina
WintowinRentals 1st Linea de playa vista al mar y piscina

9 / 10 (12 hodnocení)

WintowinRentals 1st s výhledem na bazén Linea de playa vista al mar y Piscina nabízí ubytování se zahradou a balkonem, asi 500 metrů od pláže Rincon de la Victoria. Nachází se na pláži a nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. K dispozici je služba půjčení jízdních kol a aut. WintowinRentals 1st Linea de playa vista al mar stojí 1,2 km od pláže Cala del Moral. Pláž Los Horizontes je vzdálená 2,3 km. Na letiště v Málaze je to 27 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.