Ubytování ve městě Cala Mondrago

Město Cala Mondrago se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Cala Mondrago nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cala Mondrago

Can Yuca
Can Yuca

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Can Yuca se nachází v letovisku Cala Mondrago, necelý 1 km od pláže S'Amarador, a nabízí ubytování u pláže, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Hosté si zde mohou zdarma vypůjčit jízdní kola. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a tenisu. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Can Yuca zajišťuje službu půjčení auta. Ubytování je vzdálené 1,4 km od pláže Cala Mondrago a 1,9 km od pláže Calo des Burgit. Can Yuca leží 54 km od letiště Palma de Mallorca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Can Putput
Can Putput

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Can Putput se nachází asi 2,5 km od pláže Calo des Burgit a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 2,6 km od pláže Cala Mondrago a 2,8 km od pláže S'Amarador. Letiště Palma de Mallorca je vzdáleno 54 km.

Finca Torrent Des Jai
Finca Torrent Des Jai

8,6 / 10 (7 hodnocení)

Finca Torrent Des Jai se nachází v Cala Mondrago a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 5 samostatných ložnic, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 1,4 km od pláže Cala Mondrago a 1,7 km od pláže Cala Barca. Na letiště Palma de Mallorca je to 58 km.

Villa Jacoba
Villa Jacoba

8,5 / 10 (14 hodnocení)

Villa Jacoba se nachází v Cala Mondrago a nabízí ubytování s terasou. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 2 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Cala Barca, Calo des Burgit a Calos des Homes Morts. Na letiště Palma de Mallorca je to 58 km.

Barca Trencada
Barca Trencada

8 / 10 (1 hodnocení)

Barca Trencada se nachází v Cala Mondrago, pouhých 100 metrů od pláže Calo des Burgit, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 26 km od majáku Ses Salines a 30 km od jeskyní Drach. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 600 metrů od pláže Cala Mondrago a necelý 1 km od pláže Cala Barca. Na letiště Palma de Mallorca je to 59 km.

Es Coco De Sa Mola
Es Coco De Sa Mola

7 / 10 (2 hodnocení)

Tato vila se nachází v Cala Mondrago, 3 km od pláže v jihovýchodní části Mallorky, a nabízí soukromý bazén, zahradu, lehátka, gril a terasu. K dispozici jsou 3 klimatizované ložnice se šatní skříní, 2 koupelny, plně vybavená kuchyň, bezplatné Wi-Fi, CD přehrávač a satelitní TV. K dispozici je dětská postýlka a vysoká stolička. Coco den Mola stojí 2,5 km od rybářské vesnice Portopetro a 6,5 km od Cala D'Or.