Ubytování ve městě Busto

Město Busto se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Busto nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Busto

El Rancho Busto - Luarca
El Rancho Busto - Luarca

10 / 10 (3 hodnocení)

El Rancho Busto - Luarca se nachází asi 1,1 km od pláže Playa de Cueva a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat saunu a vířivku. El Rancho Busto - Luarca má soukromou pláž a v okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Asturias je to 43 km.

Hotel Rural Cabo Busto
Hotel Rural Cabo Busto

9,6 / 10 (40 hodnocení)

Hotel Rural Cabo Busto se nachází ve městě Luarca. Ve vlastní koupelně najdete sprchu nebo vanu a fén. Výhled směřuje do zahrady. K dispozici je také pohovka, psací stůl a bezpečnostní schránka. Hotel Rural Cabo Busto má zahradu, gril a terasu. K dispozici je také herna a přepážka s turistickými informacemi. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma. Na letiště Asturias je to 34 km.