Ubytování ve městě Bustares

Město Bustares se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bustares nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bustares

La Casa Rural de Alicia
La Casa Rural de Alicia

9,7 / 10 (12 hodnocení)

La Casa Rural de Alicia se nachází v Bustares a nabízí gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, kulečníku a dalším aktivitám. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Na letiště Madrid-Torrejón je to 101 km.

Casa Rural Pájaro Bobo
Casa Rural Pájaro Bobo

9,3 / 10 (73 hodnocení)

Casa Rural Pájaro Bobo nabízí ubytování v Bustares, v přírodním parku Hayedo de Tejera Negra. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny pokoje mají šikmý strop, topení, TV s plochou obrazovkou a koupelnu s fénem a toaletními potřebami. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je společná obývací část s krbem. Snídaně zahrnuje domácí produkty, jako jsou džemy a koláče. Hotel nabízí také speciální dietní menu. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky, jízdy na koni, cyklistiky a mykologie. Casa Rural Pájaro Bobo stojí 68 km od města Sigüenza. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas dojedete autem za 90 minut.