Ubytování ve městě Buera

Město Buera se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Buera nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buera

Apartamento Soniando en Guara
Apartamento Soniando en Guara

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento Soniando nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. en Guara se nachází v Buře. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Apartamento Soniando en Guara stojí 44 km od Torreciudadu a 47 km od kongresového centra Huesca. Na letiště Lleida-Alguaire je to 97 km.

Apartamentos Plan Dulcis
Apartamentos Plan Dulcis

9,3 / 10 (39 hodnocení)

Apartamentos Plan Dulcis se nachází v Buře, 44 km od Torreciudadu a 47 km od kongresového centra Huesca. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Apartamentos Plan Dulcis stojí 48 km od divadla Olympia. Na letiště Lleida-Alguaire je to 97 km.

Casa Miñón
Casa Miñón

9,2 / 10 (96 hodnocení)

Cena za dřevo je 10 EUR za pobyt. Pokud máte o tuto službu zájem, kontaktujte prosím ubytování předem. Casa Miñón se nachází na úpatí pohoří Sierra de Guara del Somontano v Buře, 21 km od Barbastro. Do středověkého města Lecina dojedete autem za 50 minut. Casa Miñon je zrekonstruovaný městský dům, který nabízí samostatné apartmány s možností vlastního stravování, klimatizací a topením. Každý má 2 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s TV a jídelním stolem a 2 koupelny. Všechny apartmány Casa Miñón jsou elegantně zařízené klasickým nábytkem v teplých barvách. Jeden z apartmánů má šikmé stropy. V kuchyni je trouba, varná deska, mikrovlnná trouba a lednice. Do Alquézaru dojedete autem za necelých 15 minut.

Hostal La Fuente
Hostal La Fuente

9,1 / 10 (268 hodnocení)

Hostal La Fuente se nachází ve městě Buera, kousek od přírodní rezervace Sierra y Cañones de Guara. Nabízí světlé pokoje s výhledem na okolní krajinu. V restauraci penzionu se podávají tradiční aragonská jídla, která si v letních měsících můžete vychutnat na terase. K dispozici je také kavárna, kde se denně podává kontinentální snídaně, a můžete relaxovat v TV salonku. Hosté mají volný vstup do vinařství Otto Bestue ve městě Enate. Personál recepce vám poskytne informace o zajímavostech v okolí. V okolí je mnoho skvělých turistických tras. Zaragoza a Lleida jsou vzdálené 1,5 hodiny jízdy.

Hotel La Posada de Lalola
Hotel La Posada de Lalola

8,6 / 10 (373 hodnocení)

V ubytování Hotel La Posada de Lalola máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel La Posada De Lalola se nachází v klidné vesnici Buera, 5 minut jízdy od středověkého města Alquezar. Nachází se v přírodní rezervaci La Sierra y los Cañones de Guara a nabízí okouzlující zahradní terasu. Rustikální vytápěné pokoje mají dřevěné podlahy, dlážděné podlahy nebo koberce. Některé mají výhled na hory, klimatizaci nebo TV s plochou obrazovkou. Všechny mají vlastní koupelnu s toaletními potřebami. Fén je k dispozici na recepci. Tento okouzlující hotel má restauraci, která se specializuje na tradiční místní jídla. K dispozici je také terasa s hudbou, kde si můžete vychutnat drink. Nedaleko hotelu La Posada de Lalola je neplacené parkoviště. Barbastro a dálnice A22 jsou vzdálené 20 minut jízdy. Do měst Huesca a Torreciudad dojedete autem za 45 minut. Do Barcelony dojedete autem za 2 hodiny a 15 minut. Na recepci si můžete domluvit návštěvu vinných sklepů, ochutnávku vín a několik outdoorových aktivit, včetně canyoningu a pěší turistiky. Řeka je vzdálená pouhých 10 minut chůze a můžete si tam zaplavat.

Apartamentos Casa Molinero
Apartamentos Casa Molinero

8,6 / 10 (103 hodnocení)

Apartamentos Casa Molinero se nachází ve městě Buera v pohoří Sierra de Guara de Somontano. Tento zrekonstruovaný venkovský dům nabízí krásné, prostorné apartmány. Casa Molinero má apartmány s vysokými trámovými stropy, moderním zařízením a barevnými tóny. K dispozici je klimatizace, topení a obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je mikrovlnná trouba, lednice a myčka nádobí. Ubytování je vzdálené 40 minut jízdy od jezer El Grado y Barrasona. Alquézar je vzdálený 6 km a do středověké vesnice Lécina dojedete autem za 50 minut. Barbastro je vzdálené 30 minut jízdy.