Ubytování ve městě Bóveda

Město Bóveda se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bóveda nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bóveda

VIVIENDA de USO TURISTICO VUT-LU-00-1435
VIVIENDA de USO TURISTICO VUT-LU-00-1435

8,7 / 10 (3 hodnocení)

V ubytování VIVIENDA de USO TURISTICO VUT-LU-00-1435 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. VIVIENDA de USO TURISTICO VUT nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město.LU-00-1435 se nachází v Bóvedě. 41 km od kaňonu Sil. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V apartmánu se podává snídaně formou bufetu nebo americká snídaně. Na letiště Santiago de Compostela je to 138 km.LU-00-1435.

Pensión - Restaurante VILABOA
Pensión - Restaurante VILABOA

8,4 / 10 (184 hodnocení)

V ubytování Pensión - Restaurante VILABOA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Pensión - Restaurante VILABOA se nachází v Bóvedě a nabízí zahradu, terasu a bar. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi. V restauraci se podávají pokrmy španělské kuchyně. Všechny pokoje mají šatní skříň a TV. Pensión - Restaurante VILABOA má vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Některé pokoje mají balkon. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Ubytování je vzdálené 19 km od Sarrie a 14 km od Monforte de Lemos.

H Rural Chamouco
H Rural Chamouco

8,2 / 10 (228 hodnocení)

H Rural Chamouco se nachází v Bóvedě, 40 km od kaňonu Sil, a nabízí restauraci, pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. H Rural Chamouco poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s vanou. Na letiště Santiago de Compostela je to 138 km.

Hotel Arume
Hotel Arume

7,9 / 10 (70 hodnocení)

Hotel Arume nabízí ubytování v obci Bóveda na poutní cestě Saint James. Hotel stojí 18 minut jízdy od měst Sarria a Monforte de Lemos. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Hotel Arume má pokoje s dřevěnými podlahami, ústředním topením a vlastní koupelnou. Nechybí ani TV. Hotel má restauraci a kavárnu a podává tradiční jídla. V hotelu si můžete zahrát kulečník. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km. Hotel Arume je vzdálený 51 km od Luga a 62 km od Ourense.