Ubytování ve městě Bolaños de Calatrava

Město Bolaños de Calatrava se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bolaños de Calatrava nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bolaños de Calatrava

Casa Rural con jacuzzi y pista de padel - Casa de Pacas
Casa Rural con jacuzzi y pista de padel - Casa de Pacas

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Tento venkovský dům se nachází v Bolaños de Calatrava a nabízí vířivku a soukromý bazén pro děti i dospělé. Město Ciudad Real je vzdálené 24 km. 4,2 km od Almagro. Nabízí klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Nabízí Apartmán má kuchyň s myčkou, sporákem a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa Rural con jacuzzi y pista de padel - Casa de Pacas má také vířivku a gril. K oblíbeným aktivitám v okolí patří pěší turistika a cyklistika a přímo na místě si můžete zdarma půjčit jízdní kola. Casa Rural con jacuzzi y pista de padel - Casa de Pacas stojí 30 km od Valdepeñas a 28 km od Manzanares.

La Morada Casa Rural
La Morada Casa Rural

9,5 / 10 (22 hodnocení)

La Morada Casa Rural se nachází asi 34 km od Puerta de Toledo a nabízí výhled na město, sdílený lounge a terasu. Apartmán s bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od muzea El Quijote a 32 km od katedrály Santa María del Prado.

Casa rural La Esencia de Don Quijote
Casa rural La Esencia de Don Quijote

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Casa rural La Esencia de Don Quijote se nachází v Bolaños de Calatrava a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen s bidetem a sprchou. K dispozici je také 5 koupelen s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. K dispozici je také gril. Casa rural La Esencia de Don Quijote stojí 33 km od Puerta de Toledo a 30 km od muzea El Quijote.

KAMA Alojamiento Turístico con piscina privada
KAMA Alojamiento Turístico con piscina privada

8,2 / 10 (38 hodnocení)

KAMA se nachází v Bolaños de Calatrava, pouhých 33 km od Puerta de Toledo. Alojamiento Turístico con piscina privada nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, TV a kuchyň se sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 31 km od muzea El Quijote a katedrály Santa María del Prado.

Casa rural con piscina y pista de padel - Casa de Pacas
Casa rural con piscina y pista de padel - Casa de Pacas

Tato prostorná luxusní vila se nachází ve městě Bolaños de Calatrava a nabízí velkou zahradu se soukromým venkovním bazénem, kurt na paddle tenis, hřiště na petancu, minigolf a putting green. Casa de Pacas má klimatizaci i topení. Casa de Pacas má klimatizaci i topení. Dům je zařízený v rustikálním stylu a má vnitřní terasu s klenutými sloupy a proskleným stropem. V salonku je krb, TV a DVD přehrávač, stejně jako sbírka filmů, knih a stolních her. V kuchyni je trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí a pračka. Na terase je také gril. K dispozici je také stolní tenis a dětské hřiště. Na místě si můžete zdarma půjčit jízdní kola a vydat se na pěší túru do okolních pohoří Paleozoic. Bolaños de Calatrava nabízí malý výběr obchodů a restaurací. Město Ciudad Real je vzdálené 30 minut jízdy a nabízí širší škálu.