Ubytování ve městě Bisaurri

Město Bisaurri se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bisaurri nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bisaurri

El Acebo de Casa Muria
El Acebo de Casa Muria

9,7 / 10 (70 hodnocení)

Tento krásný hotel se nachází vysoko v Pyrenejích a nabízí moderní zařízení v kombinaci s původními kamennými prvky a oblouky. Relaxovat můžete v relaxační zahradě nebo na terase s výhledem na vesnici Renanué a okolní krajinu. El Acebo de Casa Muria poskytuje ubytování v individuálně zařízených pokojích s dřevěnými prvky, moderním interiérem a výhledem do zahrady, na les a hory. Design je inspirován různými horami po celém světě. Některé pokoje mají trámové stropy, postel s nebesy nebo balkon s krásným výhledem. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, TV, topení a vlastní koupelna. V půvabné restauraci hotelu Casa Muria si můžete vychutnat gurmánskou snídani formou bufetu. K obědu a večeři se podávají místní pokrmy připravené z produktů z hotelového sadu. Casa Muria má krásné kamenné prvky, zařízenou terasu s jídelním koutem a 200 let starý svatý strom u vchodu. Okolí je ideální pro outdoorové aktivity a sjezdovky Cerler a Benasque jsou vzdálené 20 km. Do parku Posets-Maladeta dojedete autem za 35 minut a Huesca je vzdálená 150 km.

Casa Javier
Casa Javier

9 / 10 (37 hodnocení)

Casa Javier se nachází v Bisaurri, 39 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort, 32 km od kostela Assumpcio de Coll a 34 km od kostela Santa Maria de Cardet. Nabízí zahradu, terasu a restauraci. Tento apartmán má bar a gril. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat lyžování. Casa Javier stojí 35 km od kostela Sant Feliu de Barruera a 38 km od kostela Narození Páně Durra. Na letiště Lleida-Alguaire je to 116 km.