Ubytování ve městě Biniaraix

Město Biniaraix se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Biniaraix nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Biniaraix

Menditzu Rooms
Menditzu Rooms

9,1 / 10 (104 hodnocení)

Menditzu Rooms se nachází v Biniaraixu, 28 km od jachtařského klubu Palma, a nabízí pokoje s klimatizací. Hotel stojí 29 km od přístavu Palma, 43 km od golfového hřiště Santa Ponsa a 25 km od stanice Palma Intermodal. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 29 km od golfového hřiště Son Vida. Všechny pokoje jsou vybavené rychlovarnou konvicí. Pokoje v Menditzu Rooms mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem, Wi-Fi zdarma a některé také výhled na město. Pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Menditzu Rooms stojí 27 km od třídy Passeig del Born a Pueblo Español Mallorca. Na letiště Palma de Mallorca je to 37 km.

Ca S’angel
Ca S’angel

9,1 / 10 (43 hodnocení)

V ubytování Ca S’angel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca S'angel se nachází asi 28 km od jachtařského klubu Palma a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Na místě je soukromé parkoviště. Son Vida Golf je vzdálený 29 km. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, potápěním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Ca S'angel stojí 29 km od přístavu Palma a 43 km od golfového hřiště Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 37 km.

Can Altes
Can Altes

9 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Can Altes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca na nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu s výhledem na hory. Tiana je vila v Biniaraixu v pohoří Tramuntana. Hotel se nachází 25 km od města Palma de Mallorca a nabízí bezplatné parkování u bazénu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. K dispozici je posezení, jídelní kout, gril, kuchyň, 2 koupelny a toaleta. Ca na Tiana poskytuje ručníky a ložní prádlo. Ca na dále nabízí: Tiana má venkovní bazén. Na požádání je k dispozici gril. Vila stojí 8 km od přístavu Sóller s písečnou pláží. Pláž Playa la Calobra je vzdálená 35 km. Ca na Tiana stojí 14 km od Deià a 3 km od Sólleru. Ca na Tiana stojí 40 km od El Arenal a 63 km od Alcudie. Letiště Palma de Mallorca je vzdálené 25 km.

Can Mateu
Can Mateu

6 / 10 (1 hodnocení)

Can Mateu Domatiga je samostatně stojící vila v Biniaraixu. Nabízí terasu a patio. Apartmán má posezení a kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. El Arenal je vzdálený 53,1 km a Alcudia 79,3 km. Na letiště Palma de Mallorca je to 46 km.

Casa S'Angel
Casa S'Angel

Casa S'Angel se nachází v Biniaraixu, 26 km od jachtařského klubu Palma, 27 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 28 km od přístavu Palma. Apartmán má balkon a výhled na hory. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 42 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa a 24 km od stanice Palma Intermodal. Na letiště Palma de Mallorca je to 36 km.

Ca na Nela
Ca na Nela

Ca na Nela se nachází 28 km od jachtařského klubu Palma a golfového hřiště Son Vida. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, kuchyň a 3 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 29 km od přístavu Palma a 43 km od golfového hřiště Santa Ponsa. Na letiště Palma de Mallorca je to 37 km.