Ubytování ve městě Biniancolla

Město Biniancolla se nachází v regionu Menorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Biniancolla nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Biniancolla

La Casa en el Pinar
La Casa en el Pinar

10 / 10 (1 hodnocení)

La Casa en el Pinar se nachází v Biniancolle a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Vila stojí 7,5 km od přístavu Mahon a 15 km od města Es Grau. Na letiště Menorca je to 7 km.

Biniancolla Ginesta
Biniancolla Ginesta

9 / 10 (11 hodnocení)

Biniancolla Ginesta se nachází v Biniancolle a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je také soukromý bazén. Tento prázdninový dům má balkon, 3 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 1,9 km od pláže Punta Prima a 2,3 km od pláže Cala Binibèquer. Biniancolla Ginesta stojí 8 km od letiště Menorca.

Biniancolla Iris
Biniancolla Iris

9 / 10 (6 hodnocení)

Biniancolla Iris se nachází v Biniancolle, jen 1,9 km od pláže Punta Prima. Nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má 3 ložnice, plně vybavený kuchyňský kout a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 2,3 km od pláže Cala Binibèquer a 12 km od přístavu Mahon. Biniancolla Iris stojí 8 km od letiště Menorca.

Sa Caseta Nova - Biniancolla
Sa Caseta Nova - Biniancolla

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Sa Caseta Nova - Biniancolla se nachází v Biniancolle, jen 1,7 km od pláže Punta Prima. Nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 19 km od Es Grau a 19 km od pevnosti La Mola. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 2,6 km od pláže Cala Binibèquer a 12 km od přístavu Mahon. Letiště Menorca je vzdáleno 8 km.

Biniancolla Heura
Biniancolla Heura

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Biniancolla Heura se nachází v Biniancolle a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 1,9 km od pláže Punta Prima a 2,3 km od pláže Cala Binibèquer. Biniancolla Heura stojí 8 km od letiště Menorca.