Ubytování ve městě Binéfar

Město Binéfar se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Binéfar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Binéfar

Plaza Apartamentos
Plaza Apartamentos

9,3 / 10 (225 hodnocení)

Plaza Apartamentos se nachází ve městě Binéfar, 48 km od města Torreciudad, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu. Apartmán má balkon, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Plaza Apartamentos stojí 41 km od Španělské asociace proti rakovině a 41 km od Oficiální zdravotní školy Lleida. Na letiště Lleida-Alguaire je to 51 km.

Hotel & Spa Ciudad de Binéfar
Hotel & Spa Ciudad de Binéfar

8,8 / 10 (1277 hodnocení)

V ubytování Hotel & Spa Ciudad de Binéfar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel & Spa Ciudad de Binéfar in Binéfar provides accommodation with a fitness centre, a bar and a terrace. Among the facilities of this property are a restaurant, a 24-hour front desk and room service, along with free WiFi throughout the property. Private parking is available on site. At the hotel, each room comes with air conditioning and a private bathroom. Guests at Hotel & Spa Ciudad de Binéfar can enjoy a continental breakfast. A spa with hot tub, sauna and special treatments is available for a surcharge. Lleida is 42 km from the accommodation, while Barbastro is 28 km away. The nearest airport is Lleida-Alguaire Airport, 52 km from Hotel & Spa Ciudad de Binéfar.