Ubytování ve městě Bigastro

Město Bigastro se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bigastro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bigastro

ATICO SOL DE BIGASTRO
ATICO SOL DE BIGASTRO

9,5 / 10 (11 hodnocení)

ATICO SOL DE BIGASTRO se nachází v Bigastru, 16 km od golfového hřiště Las Colinas a 22 km od Villamartin Plaza. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na hory a terasu. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 26 km od římského mostu a muzea výtvarného umění Murcia. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 49 km.

Camping la Pedrera
Camping la Pedrera

8,2 / 10 (181 hodnocení)

Camping la Pedrera se nachází uprostřed přírody na okraji města Bigastro. Tento kemp nabízí venkovní bazén, vířivku, klimatizaci a topení. Obchody a restaurace jsou vzdálené 1,5 km. Nabízí bungalovy a valencijské domy s posezením a jídelním koutem. Bungalovy mají varnou desku, toustovač, lednici, kuchyňský kout, ložní prádlo, ručníky, vlastní toaletu a přístup do sdílené koupelny se sprchou. Valencijské domy mají posezení, jídelní kout, kuchyň, vlastní koupelnu se sprchou, ložní prádlo a ručníky. K dispozici je také grilování, dětské hřiště, knihovna a kavárna s karaoke a kulečníkem. Všechny pokoje mají klimatizaci a topení. V blízkosti kempu najdete cyklistické a turistické stezky a kachní rybník. K přehradě La Pedrera jsou to 2 km. Město Orihuela je vzdálené 10 minut jízdy a pobřeží Torrevieja leží 18 km daleko.