Ubytování ve městě Bielva

Město Bielva se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Bielva nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bielva

Apartamento 2 Bielva
Apartamento 2 Bielva

7,6 / 10 (9 hodnocení)

Apartamento 2 Bielva se nachází v Bielvě, 10 km od jeskyně Soplao a 28 km od Desfiladero de la Hermida. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento apartmán se nachází 34 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 42 km od stezky Cares Trail. Apartmán má balkon, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 28 km od paláce Sobrellano i od Gaudího stavby El Capricho de Gaudi. Na letiště Santander je to 72 km.

Apartamento Bielva
Apartamento Bielva

7,4 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Apartamento Bielva máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Bielva se nachází v Bielvě a nabízí posezení s TV. Jeskyně Soplao je vzdálená 4,9 km. Tento apartmán se 2 ložnicemi má kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také pračka. K dispozici je třílůžková ložnice, ložnice s manželskou postelí a rozkládací pohovka. V koupelně najdete fén a sprchu. V okolí se můžete věnovat cyklistice, rybaření a pěší turistice. Parkování na místě je zdarma. Letiště Santander je vzdálené 74 km.

Posada de Bielva
Posada de Bielva

6,1 / 10 (368 hodnocení)

Posada de Bielva se nachází 10 km od jeskyně Soplao a nabízí ubytování, restauraci, zahradu, terasu a bar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Posada de Bielva stojí 28 km od paláce Sobrellano a Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 72 km.