Ubytování ve městě Berdún

Město Berdún se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Berdún nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Berdún

Casa Orduna Autural
Casa Orduna Autural

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Casa Orduna Autural nabízí ubytování v Berdúnu, 30 km od královského kláštera San Juan de la Peña. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má balkon, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Pamplona je to 78 km.

Casa Sarasa
Casa Sarasa

8,9 / 10 (33 hodnocení)

Tento okouzlující venkovský dům se nachází v malebném prostředí středověkého města Berdún v Aragonských Pyrenejích. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a gril. Casa Sarasa je obklopen velkým pozemkem a nabízí dvoulůžkové pokoje, studia a dům se 2 ložnicemi. Všechny jsou zařízené rustikálním nábytkem. Casa Sarasa stojí necelých 25 minut jízdy od měst Jaca a San Juan de la Peña y Monte Oroel. Leyre’s Klášter je vzdálený pouhých 40 km. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a pozorování ptáků. Poutní cesta Camino de Santiago je také nedaleko Casa Sarasa.