Ubytování ve městě Benissiva

Město Benissiva se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benissiva nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benissiva

Casa Gallinera
Casa Gallinera

9,3 / 10 (181 hodnocení)

Casa Gallinera nabízí rustikální, ale elegantní ubytování v Benissivě, venkovní bazén, bar a restauraci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Budova je postavena z kamene a malována modrou úpravou. K dispozici je velká sbírka květináčů umístěných kolem objektu. Interiér má červené dlážděné podlahy, barevné stěny a klenuté dveře. K dispozici je také knihovna a krb. Barevné pokoje mají stylový nábytek, klimatizaci a topení. Ve vlastní koupelně najdete fén, ručníky a vanu nebo sprchu. Na pláž Les Deveses dojedete autem za 30 minut. Do měst Dénia a Xàbia dojedete autem za 1 hodinu.

El Secret de la Forada Adult Only
El Secret de la Forada Adult Only

9,3 / 10 (171 hodnocení)

El Secret de la Forada Adult Only se nachází v Benissivě a nabízí výhled na hory, zahradu, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají terasu, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, minibar, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. El Secret de la Forada Adult Only má vířivku. Ubytování je vzdálené 34 km od hradu Denia a autobusového nádraží Denia. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 100 km.

Aloha - sea view villa with private pool in Benissa
Aloha - sea view villa with private pool in Benissa

Aloha - sea view villa with private pool in Benissa se nachází v Benissivě, 1,3 km od pláže Cala Advocat, 2 km od pláže Cala de la Llobella a 41 km od Terra Natura. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1 km od pláže Cala Baladrar a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, obývací pokoj a kuchyň s jídelním koutem a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 42 km od aquaparku Aqua Natura a 45 km od aquaparku Aqualandia. Aloha - sea view villa with private pool in Benissa stojí 94 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández.