Ubytování ve městě Benifayó

Město Benifayó se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benifayó nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benifayó

Chalet Villa Bonavista
Chalet Villa Bonavista

9 / 10 (2 hodnocení)

Chalet Villa Bonavista se nachází v Benifayó a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s vanou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště. Chalet Villa Bonavista stojí 27 km od L'Oceanografic a vlakového nádraží Norte. Na letiště Valencia je to 36 km.

4 bedrooms villa with sea view private pool and enclosed garden at Benifayo
4 bedrooms villa with sea view private pool and enclosed garden at Benifayo

Benifayo se nachází v Benifayó a nabízí zázemí pro grilování, 4 ložnice, soukromý bazén, uzavřenou zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. 27 km od L'Oceanografic. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 4 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Vila stojí 27 km od vlakového nádraží Norte a 28 km od přístavu Puerto de Valencia. Na letiště Valencia je to 36 km.