Ubytování ve městě Beniatjar

Město Beniatjar se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Beniatjar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Beniatjar

Terra Blanca del Benicadell
Terra Blanca del Benicadell

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Terra Blanca del Benicadell se nachází v Beniatjaru, hned vedle pohoří Benicadell. Tento klimatizovaný prázdninový dům má vlastní terasu s působivým výhledem do údolí. Dům s 5 ložnicemi má klimatizovaný obývací pokoj s krbem, pohovkou, TV a DVD přehrávačem. V kuchyni je pračka a mikrovlnná trouba. K dispozici jsou 2 koupelny. Na velké terase mohou hosté využívat jídelní stůl a gril. V domě je také čítárna se stolními hrami, rádiem a CD přehrávačem. Na požádání a za příplatek jsou k dispozici pěší a cyklistické výlety s průvodcem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a 25 km od města Gandía. Na širokou škálu středomořských pláží dojedete autem za 35 minut. Do Valencie dojedete za 55 minut a do Alicante za 1 hodinu a 15 minut.

Full rental or by areas. Barbecue, Gardens, Large Terraces, Three rooms
Full rental or by areas. Barbecue, Gardens, Large Terraces, Three rooms

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Ubytování s balkonem, možností pronájmu nebo v okolí. Gril, Gardens, Large Terraces, Three rooms se nachází v Beniatjaru. Nabízí zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Chata má terasu, výhled na hory, 6 ložnic, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 99 km.