Ubytování ve městě Benamejí

Město Benamejí se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benamejí nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benamejí

Posada de Momo
Posada de Momo

8,7 / 10 (95 hodnocení)

La Posada del Momo se nachází ve městě Benamejí, 3 km od dálnice A-45, a nabízí apartmány a studia s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a topením. Všechny apartmány a studia mají kuchyňský kout s varnou deskou a mikrovlnnou troubou. Ve všech najdete také TV a vlastní koupelnu s hydromasážní sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V létě je za příplatek k dispozici střešní terasa s vířivkou. Z terasy si můžete vychutnat výhled na město a okolní hory. V okruhu 5 minut chůze najdete obchody a restaurace. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika. Za 20 minut dojdete k řece Genil a přírodní rezervace Tierras Subbéticas je vzdálená 31 km. Pobřežní město Málaga s plážemi je vzdálené asi 1 hodinu jízdy autem.

CENTRO DE OCIO ALÚA Bungalows Camping Rafting Benamejí
CENTRO DE OCIO ALÚA Bungalows Camping Rafting Benamejí

7,6 / 10 (75 hodnocení)

CENTRO DE OCIO ALÚA Bungalows Camping Rafting Benamejí se nachází ve městě Benamejí a nabízí výhled na hory, restauraci, turistické informace, bar, zahradu, sezónní venkovní bazén a terasu. Kemp poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. CENTRO DE OCIO ALÚA Bungalows Camping Rafting Benamejí leží 78 km od letiště v Málaze. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.