Ubytování ve městě Benalúa de Guadix

Město Benalúa de Guadix se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Benalúa de Guadix nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Benalúa de Guadix

Cuevas La Chumbera
Cuevas La Chumbera

9,3 / 10 (72 hodnocení)

Cuevas La Chumbera má venkovní bazén a nádherný výhled na pohoří Sierra Nevada. Rezort nabízí jedinečné ubytování v přestavěných jeskyních. La Chumbera má 5 jeskyní. Všechny mají bezplatné Wi-Fi, plně vybavený kuchyňský kout, samostatné posezení s krbem a terasu. Dřevo je k dispozici za příplatek. Ve všech je topení, pračka a TV. V některých je vířivka. K dispozici je venkovní posezení s grilem, kde si hosté mohou uvařit z čerstvých produktů z ekologické zahrady s ovocem a zeleninou. Rezort leží 6 km od dálnice A92 do Granady a 1,5 hodiny jízdy od lyžařského střediska Sierra Nevada. Personál vám rád pomůže s organizací aktivit, jako je lukostřelba, pěší turistika a horolezectví.

El Carmen
El Carmen

9 / 10 (2 hodnocení)

El Carmen nabízí klimatizované ubytování v Benalúa de Guadix. Pokoje mají šatní skříň, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 66 km.