Ubytování ve městě Belchite

Město Belchite se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Belchite nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Belchite

Casa rural Legus Belikiom
Casa rural Legus Belikiom

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Casa rural Legus Belikiom se nachází v Belchite, 50 km od římského fóra a 47 km od arény Principe Felipe. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 49 km od náměstí Plaza España Zaragoza a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa rural Legus Belikiom stojí 50 km od parku Jose Antonio Labordeta. Na letiště Zaragoza je to 62 km.

Apartahotel Belchite
Apartahotel Belchite

9,2 / 10 (150 hodnocení)

Apartahotel Belchite se nachází 48 km od arény Principe Felipe a nabízí ubytování, restauraci, sdílený lounge, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Zaragoza je to 63 km.

Hotel Oleum
Hotel Oleum

8,6 / 10 (639 hodnocení)

Hotel Oleum se nachází v Belchite, 49 km od náměstí Plaza España Zaragoza, a nabízí 2hvězdičkové ubytování, terasu, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Pokoje mají balkon. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. Hotel Oleum poskytuje ubytování s TV s plochou obrazovkou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Hotel Oleum stojí 50 km od římského fóra a 48 km od arény Principe Felipe. Na letiště Zaragoza je to 62 km.

Casa rural el atardecer
Casa rural el atardecer

Casa rural el atardecer se nachází přibližně 49 km od náměstí Plaza España Zaragoza a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 49 km od Forum Romanum a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 47 km od arény Principe Felipe a 50 km od parku Jose Antonio Labordeta. Na letiště Zaragoza je to 62 km.