Ubytování ve městě Aubert

Město Aubert se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aubert nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aubert

BACIVER
BACIVER

9,9 / 10 (21 hodnocení)

BACIVER se nachází asi 44 km od Col de Peyresourde a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům má výhled na hory a řeku, 4 ložnice a balkon. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na město, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 4 koupelny s bidetem a fénem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od golfového hřiště Luchon a 44 km od jezera Oô. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 119 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Saplan Real Estate BARICAUBA
Saplan Real Estate BARICAUBA

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Saplan Real Estate BARICAUBA se nachází 44 km od Col de Peyresourde a 30 km od golfového hřiště Luchon. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Apartmán má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 44 km od jezera Oô. Saplan Real Estate BARICAUBA stojí 119 km od letiště Tarbes Lourdes Pyrénées.

Alojamiento Rural Ostau Era Nheuada
Alojamiento Rural Ostau Era Nheuada

8,1 / 10 (169 hodnocení)

Tento hotel sídlí ve zrekonstruovaném domě z 19. století, 14 km od lyžařského střediska Baqueira Beret v údolí Aran. Nabízí bezplatné Wi-Fi a krásný výhled na řeku Garonu a les Baricauba. Alojamiento Rural Ostau Era Nheuada nabízí půjčovnu lyžařského vybavení a skipasy. Personál vám může zajistit lyžařské kurzy a horské túry. Parkovat lze zdarma přímo u budovy. Rustikální vytápěné pokoje mají dřevěné podlahy a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete fén a toaletní potřeby. V hotelovém baru a restauraci se podává domácí kuchyně. Na zahradní terase je k dispozici gril a na požádání lze připravit obědové balíčky.