Ubytování ve městě Atapuerca

Město Atapuerca se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Atapuerca nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Atapuerca

La Turrumbera de Atapuerca
La Turrumbera de Atapuerca

9,7 / 10 (45 hodnocení)

La Turrumbera de Atapuerca se nachází v Atapuerci a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tento prázdninový dům má neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 19 km od Kolosea Burgos a 21 km od muzea Burgos. Na letiště Burgos je to 15 km.

El Rincón de Atapuerca
El Rincón de Atapuerca

9,3 / 10 (95 hodnocení)

El Rincón de Atapuerca se nachází v Atapuerci, 19 km od Kolosea Burgos, 21 km od muzea Burgos a 8,1 km od kláštera San Juan de Ortega. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 11 km od města Yacimientos de Atapuerca a 17 km od vlakového nádraží Burgos - Rosa de Lima. Letiště Burgos je ve vzdálenosti 15 km.

SANSIL Atapuerca
SANSIL Atapuerca

8,9 / 10 (32 hodnocení)

SANSIL Atapuerca se nachází 19 km od Kolosea Burgos a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům nabízí výhled na hory, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a koupelna s toaletními potřebami zdarma. Prázdninový dům stojí 21 km od muzea Burgos a 8,1 km od kláštera San Juan de Ortega. Letiště Burgos je ve vzdálenosti 15 km.

La plazuela verde
La plazuela verde

8,6 / 10 (714 hodnocení)

La plazuela verde se nachází v Atapuerci, 19 km od Kolosea Burgos. Nabízí zahradu, sdílený lounge a výhled na hory. Ubytování je vzdálené 21 km od muzea Burgos, 8 km od kláštera San Juan de Ortega a 11 km od Yacimientos de Atapuerca. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v hostelu mají terasu. Všechny pokoje mají šatní skříň a kávovar. La plazuela verde stojí 17 km od vlakového nádraží Burgos - Rosa de Lima a 20 km od náměstí Plaza de España Burgos. Na letiště Burgos je to 15 km.