Ubytování ve městě Aspe

Město Aspe se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aspe nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aspe

Casa Entre Viñas - Alicante, Aspe
Casa Entre Viñas - Alicante, Aspe

9,2 / 10 (209 hodnocení)

V ubytování Casa Entre Viñas - Alicante, Aspe máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Entre Viñas - Alicante, Aspe se nachází v centru Aspe, 25 minut jízdy od Alicante. Nabízí klimatizované, elegantní a historické ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. 4hvězdičkový casa rural Postavený v roce 1760. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s fénem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Casa Entre Viñas - Alicante, Aspe má terasu s malým venkovním bazénem. Personál recepce vám poskytne informace o zajímavostech v okolí. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky, jízdy na horském kole a jízdy na koni. Existuje také mnoho vinařství, kde můžete jít ochutnávky vín. Golfové hřiště Font del Llop a Alenda jsou vzdálené asi 10 minut jízdy. Letiště Alicante je vzdálené 27 km a do Elche dojedete za 10 minut. Parkování na místě je za příplatek.

Relax y Descanso
Relax y Descanso

9 / 10 (7 hodnocení)

Relax y se nachází v Aspe, pouhých 39 km od vlakového nádraží Alicante. Descanso nabízí ubytování s výhledem na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. Relax y Descanso stojí 50 km od golfového hřiště Alicante Golf a 35 km od solného muzea Santa Pola. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 28 km.

Casa de la Vida Liebetruth C
Casa de la Vida Liebetruth C

8,2 / 10 (13 hodnocení)

Casa de la Vida Liebetruth C se nachází v Aspe, pouhých 31 km od vlakového nádraží Alicante, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na hory. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Casa de la Vida Liebetruth C stojí 41 km od golfového hřiště Alicante Golf a 31 km od Explanada de España. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 26 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa de la Vida Liebetruth A
Casa de la Vida Liebetruth A

8 / 10 (8 hodnocení)

Casa de la Vida Liebetruth A se nachází v Aspe a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nachází se 31 km od vlakového nádraží v Alicante a nabízí gril a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat cyklistice a na místě si lze půjčit jízdní kola. Casa de la Vida Liebetruth A stojí 41 km od golfového hřiště Alicante Golf a 31 km od Explanada de España. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 26 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa de la Vida Liebetruth B
Casa de la Vida Liebetruth B

7,2 / 10 (10 hodnocení)

Casa de la Vida Liebetruth B se nachází v Aspe, 31 km od vlakového nádraží Alicante, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, společným lounge a nepřetržitě otevřenou recepcí. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa de la Vida Liebetruth B poskytuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 41 km od golfového hřiště Alicante Golf a 31 km od Explanada de España. Casa de la Vida Liebetruth B stojí 26 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Butterfly Villa - 4 bedrooms with pool & private playground
Butterfly Villa - 4 bedrooms with pool & private playground

6 / 10 (3 hodnocení)

Butterfly Villa - 4 bedrooms with pool & private terrace se nachází v Aspe, 35 km od vlakového nádraží Alicante a 45 km od golfového hřiště Alicante. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Vila stojí 31 km od solného muzea Santa Pola a 33 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 24 km.

Casa de la Vida D
Casa de la Vida D

6 / 10 (2 hodnocení)

Casa de la Vida D se nachází asi 31 km od vlakového nádraží v Alicante a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je venkovní bazén a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 41 km od golfového hřiště Alicante Golf a 31 km od Explanada de España. Casa de la Vida D stojí 26 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.