Ubytování ve městě As Mirans

Město As Mirans se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě As Mirans nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě As Mirans

Casa rural agro da moa
Casa rural agro da moa

9,4 / 10 (52 hodnocení)

Casa rural agro da moa se nachází ve městě As Mirans a nabízí výhled do zahrady, zahradu, sdílený lounge a terasu. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, lednicí, kávovarem a sporákem. Ve vlastní koupelně najdete vanu, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa rural agro da moa stojí 42 km od katedrály Santiago de Compostela a 18 km od ostrova Cortegada. Na letiště Santiago de Compostela je to 53 km.

Aldea Os Muiños
Aldea Os Muiños

9,2 / 10 (144 hodnocení)

Tento venkovský penzion nabízí venkovní bazén a vířivku. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a elegantní ubytování s bezplatným Wi-Fi. Do přístavu Rianxo dojedete za 15 minut. Aldea Os Muiños sídlí ve zrekonstruovaném mlýně z počátku 19. století. Všechny pokoje a apartmány jsou zařízené v moderním rustikálním stylu s dřevěnými podlahami, odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými stropními trámy. Všechny mají ústřední topení a apartmány mají také krb. K dispozici je společenská místnost, kuchyň a jídelní kout. V salonku je velký krb a k dispozici je také zahrada s grilem. Ve městě Rianxo najdete několik barů, restaurací a obchodů. Pláž je vzdálená jen 4,5 km. Personál vám poskytne informace o turistických a cyklistických stezkách v okolí. Do Santiaga de Compostela dojedete autem asi za 30 minut a do Pontevedry za 40 minut.

Casa Rural Manuela
Casa Rural Manuela

8,1 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Manuela se nachází 18 km od ostrova Cortegada a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 43 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 45 km od vyhlídky. Na letiště Santiago de Compostela je to 53 km.