Ubytování ve městě Aroche

Město Aroche se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aroche nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aroche

Hotel Palacio Conde del Álamo
Hotel Palacio Conde del Álamo

9,2 / 10 (323 hodnocení)

Hotel Palacio Conde del Álamo se nachází v Aroche a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají terasu s výhledem na město. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hotel Palacio Conde del Álamo poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hotel Palacio Conde del Álamo podává à la carte nebo kontinentální snídani. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a portugalsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Hotel stojí 36 km od Estación de La Nava a 37 km od skály Arias Montano. Hotel Palacio Conde del Álamo stojí 135 km od sevillského letiště.

Finca La Portilla
Finca La Portilla

8,8 / 10 (71 hodnocení)

Finca La Portilla nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Aroche, 1,5 km od centra města. 36 km od Araceny. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny apartmány jsou klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. Ve všech je kuchyň s mikrovlnnou troubou a toustovačem. K vybavení patří lednice a kávovar. Nechybí ani ručníky. Finca La Portilla má také sdílený sezónní venkovní bazén. Římské ruiny Turobriga jsou vzdálené 6 km. Finca La Portilla stojí 27 km od Fuenteheridosu a 23 km od Galarozy.

Casa Rural Sierra de Huelva
Casa Rural Sierra de Huelva

8,1 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Sierra de Huelva máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Sierra de Huelva se nachází v Aroche, 37 km od Estación de La Nava a 37 km od skály Arias Montano. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 2009, 43 km od La Gruta de las Maravillas. Venkovský dům s balkonem a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům je vzdálený 135 km od sevillského letiště a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Casa Rural Monterrey Aroche
Casa Rural Monterrey Aroche

8 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Monterrey Aroche se nachází v Aroche, pouhých 46 km od Estación de La Nava, a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 6 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Venkovský dům má také gril. Casa Rural Monterrey Aroche stojí 47 km od skály Arias Montano. 145 km od sevillského letiště.

Casa Octavio
Casa Octavio

Casa Octavio se nachází v Aroche a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem do zahrady. Nachází se 29 km od Estación de La Nava a nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od skály Arias Montano a 35 km od La Gruta de las Maravillas. Na sevillské letiště je to 128 km.

5 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Aroche Huelva
5 bedrooms villa with private pool enclosed garden and wifi at Aroche Huelva

6 / 10 (13 hodnocení)

Aroche Huelva se nachází v Aroche a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na bazén, zázemím pro grilování a soukromou uzavřenou zahradou s bazénem. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 5 ložnic, satelitní TV a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Vila stojí 40 km od skály Arias Montano a 45 km od La Gruta de las Maravillas. Letiště Sevilla je ve vzdálenosti 138 km.

La Blanca de Aroche
La Blanca de Aroche

La Blanca de Aroche se nachází na ideálním místě v Aroche, 37 km od Estación de La Nava a 37 km od skály Arias Montano. Nabízí dětské hřiště a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. La Gruta Prázdninový dům je vzdálený 43 km od města de las Maravillas. Letiště Sevilla leží 135 km daleko.