Ubytování ve městě Arminza

Město Arminza se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arminza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arminza

Armintza Port with parking by Aston Rentals
Armintza Port with parking by Aston Rentals

9,1 / 10 (24 hodnocení)

V ubytování Armintza Port with parking by Aston Rentals máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Armintza Port with parking by Aston Rentals se nachází v obci Arminza, pouhých 400 metrů od pláže Armintzako Hondartza, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 22 km od mostu Vizcaya a 28 km od výstaviště Bilbao. Armintza Port with parking by Aston Rentals stojí 21 km od letiště Bilbao. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Atsedenportua
Atsedenportua

9 / 10 (10 hodnocení)

Atsedenportua se nachází v obci Arminza, 400 metrů od pláže Armintzako Hondartza, 22 km od mostu Vizcaya a 28 km od výstaviště Bilbao. Tento apartmán nabízí výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 28 km od lanovky Artxanda a 29 km od muzea výtvarného umění Bilbao. Atsedenportua stojí 21 km od letiště Bilbao.