Ubytování ve městě Armaño

Město Armaño se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Armaño nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Armaño

El Mijolar Apartamentos
El Mijolar Apartamentos

9,5 / 10 (101 hodnocení)

Ubytování se nachází ve městě Armaño, 8,1 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 8,2 km od kláštera Santo Toribio de Liebana. El Mijolar Apartamentos nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na hory. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Desfiladero de la Hermida leží 13 km od apartmánu a k lanovce Fuente Dé je to 28 km. Letiště Santander je ve vzdálenosti 102 km.

EL DESVAN
EL DESVAN

9,5 / 10 (31 hodnocení)

EL DESVAN se nachází ve městě Armaño, 10 km od kostela Santa Maria de Lebeña a kláštera Santo Toribio de Liebana, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Desfiladero de la Hermida leží 15 km od apartmánu a k lanovce Fuente Dé je to 30 km. EL DESVAN stojí 104 km od letiště Santander.

El Mirador de Armaño
El Mirador de Armaño

9,5 / 10 (24 hodnocení)

El Mirador de Armaño se nachází v Armañu, 8,2 km od kostela Santa Maria de Lebeña, 8,3 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 13 km od Desfiladero de la Hermida. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 28 km od lanovky Fuente Dé a 47 km od jeskyně Soplao. Letiště Santander je ve vzdálenosti 102 km.