Ubytování ve městě Arlanzón

Město Arlanzón se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arlanzón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arlanzón

Casa Rural Bigotes
Casa Rural Bigotes

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural Bigotes se nachází v klidné venkovské krajině v Arlanzónu a nabízí venkovský dům s výhledem na hory a řeku. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento dům se 3 ložnicemi má prostorný obývací pokoj s pohovkou, TV s plochou obrazovkou, knihovnu a výběr stolních her. V kuchyni je myčka nádobí, nádobí, pračka, ložní prádlo a ručníky. Casa Bigotes stojí 200 metrů od několika restaurací a 6 km od mnoha obchodů a restaurací. V okolní krajině najdete dobré turistické a cyklistické stezky a na místě si můžete zajistit různé outdoorové aktivity včetně jeskyně, sběru hub a rybaření. Na letiště Burgos dojedete za 20 minut.

Bungalows Granja Escuela Arlanzón
Bungalows Granja Escuela Arlanzón

8,1 / 10 (70 hodnocení)

Bungalows Granja Escuela Arlanzón se nachází na rozsáhlém pozemku přestavěného větrného mlýna v komplexu Gearlanzon a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Nachází se 17 km od Burgosu a 4 km od archeologického naleziště Atapuerca. Všechny bungalovy ve stylu horské chaty jsou vytápěné a mají dřevěné podlahy. Některé mají verandu. Všechny mají obývací pokoj s TV a pohovkou a vlastní koupelnu se sprchou. V kuchyni nebo kuchyňském koutu je trouba, lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je snídaně a komplex má restauraci a terasu. K dispozici je gril a prodejní automaty na nápoje. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. Za příplatek je k dispozici služba praní prádla. Na recepci si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice.