Ubytování ve městě Arguebanes

Město Arguebanes se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arguebanes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arguebanes

Casa el Viñadal
Casa el Viñadal

9,6 / 10 (82 hodnocení)

V ubytování Casa el Viñadal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa el Viñadal se nachází v Arguebanes, 4,3 km od kláštera Santo Toribio de Liebana a 13 km od kostela Santa Maria de Lebeña. Nabízí zahradu a výhled na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Chata má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata má sluneční terasu. Casa el Viñadal stojí 18 km od města Desfiladero de la Hermida a 23 km od lanovky Fuente Dé. Na letiště Santander je to 108 km.

La Yosa de Arguebanes
La Yosa de Arguebanes

7,7 / 10 (36 hodnocení)

La Yosa de Arguebanes se nachází v Arguebanes, 4,8 km od kláštera Santo Toribio de Liebana, a nabízí terasu a ubytování s kuchyní. K dispozici je také gril. V okolí ubytování La Yosa de Arguebanes se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na místě je zahrada. Ubytování je vzdálené 14 km od kostela Santa Maria de Lebeña a 19 km od města Desfiladero de la Hermida. Na letiště Santander je to 108 km.