Ubytování ve městě Arenas de Iguña

Město Arenas de Iguña se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arenas de Iguña nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arenas de Iguña

La Picuela
La Picuela

10 / 10 (1 hodnocení)

La Picuela se nachází v Arenas de Iguña, 40 km od golfového hřiště Abra del Pas, a nabízí výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santander je to 48 km.

El Limonero
El Limonero

9,7 / 10 (3 hodnocení)

El Limonero nabízí ubytování se zahradou a terasou v Arenas de Iguña, 50 km od přístavu Santander a 38 km od golfového hřiště Abra del Pas. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santander je to 47 km.

Vivienda rural La Otra Casa
Vivienda rural La Otra Casa

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Vivienda rural La Otra Casa se nachází ve městě Arenas de Iguña, pouhých 40 km od golfového hřiště Golf Abra del Pas, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, gril a sdílenou kuchyň. Nabízí terasu, bowlingovou dráhu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici jsou také 3 koupelny se sprchou, vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky a ochotně vám podá informace o okolí. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Vivienda rural La Otra Casa stojí 48 km od letiště Santander.

Casa junto a Reserva del Saja, bosque y montaña
Casa junto a Reserva del Saja, bosque y montaña

9,3 / 10 (20 hodnocení)

V ubytování Casa junto a Reserva del Saja, bosque y montaña máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa junto a Reserva del Saja, bosque y montaña se nachází v Arenas de Iguña, 40 km od golfového hřiště Abra del Pas, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. Tento prázdninový dům nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Santander je to 48 km.

Posada El Arrabal
Posada El Arrabal

8,9 / 10 (168 hodnocení)

Posada El Arrabal je tradiční kamenný dům situovaný v Arenas de Iguña. Tento útulný penzion nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Všechny světlé pokoje mají barevné rustikální nebo moderní zařízení, vlastní balkon a TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Apartmány mají také obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňský kout s troubou, sklokeramickou varnou deskou a nádobím. Penzion má prostorný klimatizovaný obývací pokoj s krbem a pohovkami a jídelnu v přízemí. Vlaky do Santanderu jezdí z vlakového nádraží Arenas de Igunya, které je vzdálené 150 metrů. Posada El Arrabal stojí 30 minut jízdy autem od půvabné vesnice Santillana del Mar. Santander je 50 km daleko.

Posada Venta Hornizo
Posada Venta Hornizo

8,6 / 10 (174 hodnocení)

V ubytování Posada Venta Hornizo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento okouzlující hotel se nachází v Bostronizu, kousek od kantabrijského města Aguas de Iguña. Tento zrekonstruovaný venkovský dům z roku 1924 má zahradu s venkovním bazénem. Posada Venta Hornizo nabízí pokoje a apartmány. Všechny rustikální pokoje mají bezplatné připojení k internetu, TV a DVD přehrávač. Ve vlastní koupelně najdete fén a ve všech ložnicích je hydromasážní sprcha nebo vana. Hotel podává tradiční snídani v jídelně s krbem. Večeře jsou k dispozici na vyžádání. K dispozici je také lounge s TV, DVD a knihovnou, kulečník a šipky. Posada Venta Hornizo se nachází 30 minut jízdy od pláže v Suances a 40 minut jízdy od Santillana del Mar. Hotel má dobrý přístup k dálnici A-67 a je vzdálen 45 minut jízdy od letiště Santander a trajektového terminálu.