Ubytování ve městě Arcos

Město Arcos se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arcos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arcos

Hotel Calzada
Hotel Calzada

8,9 / 10 (331 hodnocení)

Hotel Calzada se nachází ve městě Arcos a nabízí terasu. Nabízí restauraci, sdílený lounge a bar. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje jsou vybavené šatní skříní. Hotel Calzada poskytuje pokoje s vlastní koupelnou a výhledem na hory. Pokoje mají klimatizaci a TV s plochou obrazovkou. Hotel Calzada podává každé ráno kontinentální snídani. Hotel stojí 39 km od města Ponferrada a města Manzaneda.

Cabañas Mirador de Ézaro
Cabañas Mirador de Ézaro

8,8 / 10 (174 hodnocení)

Cabañas Mirador de Ézaro se nachází ve městě Arcos, 4,5 km od vodopádu Ezaro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, zahradou s terasou a vířivkou. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu se sprchou, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a lednici. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na hory nebo do zahrady. V kempu se podává kontinentální snídaně. Letiště Santiago de Compostela je vzdáleno 78 km.

Paseo Mar 1
Paseo Mar 1

8,2 / 10 (50 hodnocení)

Paseo Mar 1 se nachází ve městě Arcos, pouhých 90 metrů od oblasti Praia Pequena, a nabízí ubytování u pláže s grilem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. V okolí se lze věnovat cyklistice. Mezi zajímavosti v okolí patří Praia Area Grande, Praia de Ezaro a vodopád Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 82 km.