Ubytování ve městě Arce

Město Arce se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arce nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arce

Albergue Areitz Soroa
Albergue Areitz Soroa

9,5 / 10 (195 hodnocení)

Areitz Soroa se nachází v Arce, 32 km od Bilbaa a 23 km od Castro-Urdiales. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Areitz Soroa stojí 70 km od ostrova Isla a 15 km od Valle De Villaverde. Na letiště Bilbao je to 35 km. Check-in probíhá od 18:00 do 22:00. Před a po těchto hodinách je hotel mimo provoz.

Magnífico dúplex con piscina y garaje
Magnífico dúplex con piscina y garaje

Magnífico dúplex con piscina y garaje se nachází asi 14 km od přístavu Santander a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán je vzdálený 15 km od přístavu Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 11 km.