Ubytování ve městě Arasán

Město Arasán se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arasán nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arasán

La Catalpa
La Catalpa

9,3 / 10 (54 hodnocení)

La Catalpa se nachází v Arasánu, pouhých 29 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. 48 km od kostela Sant Feliu de Barruera. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň, posezení a TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 46 km od kostela Assumpcio de Coll a 48 km od kostela Santa Maria de Cardet. Na letiště Lleida-Alguaire je to 125 km.

Apartamentos el Sauco
Apartamentos el Sauco

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Apartamentos el Sauco se nachází v Arasánu, 29 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort, 46 km od kostela Assumpcio de Coll a 48 km od kostela Santa Maria de Cardet. K dispozici je také patio. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 48 km od kostela Sant Feliu de Barruera. Na letiště Lleida-Alguaire je to 125 km.

Apartamento Llorens
Apartamento Llorens

8,9 / 10 (126 hodnocení)

Apartamento Llorens se nachází v Arasánu a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Apartmány mají parketové podlahy, plně vybavenou kuchyň s lednicí, jídelní kout, kabelovou TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je sporák, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V okolí se lze věnovat lyžování. Apartmán je vzdálený 29 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort a 46 km od kostela Assumpcio de Coll. Na letiště Lleida-Alguaire je to 125 km.

Casa Caseta
Casa Caseta

8,4 / 10 (15 hodnocení)

Casa Caseta se nachází v Arasánu, 29 km od nemocnice Llanos del Hospital - Nordic Ski Resort, 45 km od kostela Assumpcio de Coll a 47 km od kostela Santa Maria de Cardet. Apartmán je vzdálený 48 km od kostela Sant Feliu de Barruera. Na letiště Lleida-Alguaire je to 125 km.