Ubytování ve městě Arahuetes

Město Arahuetes se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Arahuetes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Arahuetes

La Casa de mis Padres
La Casa de mis Padres

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Nachází se v Arahuetes, který patří Pedraza, v provincii Segovia. La Casa de mis Padres nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a malouterasu. Tento prázdninový dům se nachází přibližně 5 km od lyžařského a tenisového kurtu. Prázdninový dům má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na park Guadarrama. Na místě je dětské hřiště a herna. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo golfem si můžete zahrát tenis a relaxovat ve všech prostorách. Ubytování je vzdálené 82 km od Madridu a 30 km od Segovie. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 118 km.

La Casa Rota Arahuetes
La Casa Rota Arahuetes

La Casa Rota Arahuetes se nachází v Arahuetes, 41 km od památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia a 42 km od Alcazar de Segovia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 41 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 39 km od kostela San Lorenzo a 40 km od kláštera Santa Cruz la Real. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 116 km.