Ubytování ve městě Aragosa

Město Aragosa se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aragosa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aragosa

Casa Corazón de piedra en el Río Dulce
Casa Corazón de piedra en el Río Dulce

9,6 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování Casa Corazón de piedra en el Río Dulce máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Corazón de piedra en el Río Dulce se nachází v Aragose a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 2 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Venkovský dům má gril, zahradu a sluneční terasu, kterou mohou hosté využívat za pěkného počasí. Na letiště Madrid-Torrejón je to 88 km.

Spa y Casa Rural Rio Dulce
Spa y Casa Rural Rio Dulce

9,5 / 10 (73 hodnocení)

V ubytování Spa y Casa Rural Rio Dulce máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Spa y Casa Rural Rio Dulce se nachází v přírodním parku Hoz Del Río Dulce a nabízí ekologický krb. Soukromé lázně jsou oddělené od domů a zahrnují saunu a vířivku s nádherným výhledem na kaňon. Vstup do lázní je za příplatek. Všechny apartmány jsou zařízené v teplých barvách a mají prostorný obývací pokoj a jídelní kout s TV a DVD přehrávačem. Kuchyňský kout je vybavený sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí. V jedné z chat je k dispozici bezplatné Wi-Fi. Apartmány Spa y Casa Rural Rio Dulce se nacházejí v klidných vesnicích Aragosa a Mirabueno, pouhých 5 minut jízdy od sebe. Do středověkého města Sigüenza dojedete za 15 minut. Rio Dulce stojí asi hodinu jízdy od Madridu a 7 km od dálnice A2. Snídaně v Casa Rural Río Dulce zahrnuje domácí koláče.

Villa Cangrejo Apartamentos Rurales
Villa Cangrejo Apartamentos Rurales

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Cangrejo Apartamentos Rurales se nachází v Aragose a nabízí ubytování s balkonem. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. Nechybí ani varná deska a kávovar. Villa Cangrejo Apartamentos Rurales má také dětské hřiště. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště Madrid-Torrejón je to 88 km.