Ubytování ve městě Añón

Město Añón se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Añón nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Añón

Casa Rural El Moradel Añon
Casa Rural El Moradel Añon

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural El Moradel Añon se nachází v obci Añón. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Na letiště Zaragoza je to 80 km.

Villa Encanto
Villa Encanto

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Villa Encanto nabízí ubytování v obci Añón, 33 km od Tudely a nedaleko přírodního parku Moncayo. K dispozici je bezplatné soukromé parkoviště. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tato vila se nachází pouhých 16 km od monumentálního města Tarazona a má verandu s výhledem na hory a dvě malé zahrady. Apartmán má posezení a kuchyň s myčkou nádobí, sporákem a mikrovlnnou troubou. V obývacím pokoji a hlavní ložnici je TV s plochou obrazovkou. Villa Encanto má také sezónní venkovní bazén a sportovní zařízení. Na místě si můžete zahrát tenis a šipky a v okolí se věnovat jízdě na koni a pěší turistice. Villa Encanto stojí 48 km od Calatayudu a 34 km od Fitera. Villa Encanto stojí 56 km od letiště Zaragoza.

Castillo de Añón de Moncayo
Castillo de Añón de Moncayo

8,8 / 10 (622 hodnocení)

V ubytování Castillo de Añón de Moncayo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Castillo de Añón de Moncayo se nachází v obci Añón a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sdílený lounge a terasu. Nechybí ani plně vybavená koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Zaragoza je to 80 km.

Hotel Restaurante Comendador Añon de Moncayo
Hotel Restaurante Comendador Añon de Moncayo

7,4 / 10 (11 hodnocení)

Hotel Restaurante Comendador Añon de Moncayo se nachází v obci Añón a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a restauraci. Tento 2hvězdičkový hotel má bar a klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště Zaragoza je to 80 km.