Ubytování ve městě Andorra

Město Andorra se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Andorra nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Andorra

Alojamiento rural La Casona
Alojamiento rural La Casona

8,4 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Alojamiento rural La Casona máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento rural La Casona se nachází v Andoře, pouhých 34 km od Motorlandu, a nabízí ubytování s tenisovým kurtem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1945 a v okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a kulečníku. Prázdninový dům má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je lyžařská škola a dětské hřiště. Na letiště Zaragoza je to 114 km.

Hotel Santa Barbara
Hotel Santa Barbara

7,5 / 10 (175 hodnocení)

Hotel Santa Bárbara se nachází v aragonském městě Andorra, 35 minut jízdy od závodiště Motorland Racetrack. Nabízí venkovní bazén a elegantní pokoje s vlastní koupelnou. Santa Bárbara má moderně zařízené pokoje s atraktivními dřevěnými podlahami. Každý z nich má TV, klimatizaci a topení. Hotelová restaurace podává tradiční aragonská jídla. K dispozici je také bar a obědové balíčky. Do Andorry dojedete od Alcañiz za 40 minut. Do Zaragozy dojedete za 1,5 hodiny.

Hotel Sierra de Arcos
Hotel Sierra de Arcos

7 / 10 (306 hodnocení)

Hotel Sierra de Arcos se nachází v Andoře v provincii Teruel a nabízí zahradu a terasu. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bar a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. K dispozici jsou turistické informace a úschovna zavazadel. Všechny pokoje mají psací stůl, TV, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. K dispozici je také business centrum a neplacené soukromé parkoviště. V okolí hotelu se můžete věnovat pěší turistice a jízdě na horském kole. Okruh Motorland v Alcañiz se nachází 30 km od hotelu.