Ubytování ve městě Altura

Město Altura se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Altura nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Altura

rural-home callemayor
rural-home callemayor

9,9 / 10 (9 hodnocení)

V ubytování rural-home callemayor máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Venkovský dům callemayor se nachází ve městě Altura ve Valencii a nabízí balkon. Tento prázdninový dům má terasu a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Valencia je to 63 km.

HS-VICTORIA APARTAMENT
HS-VICTORIA APARTAMENT

9 / 10 (4 hodnocení)

HS-VICTORIA APARTAMENT se nachází v Altuře. Nabízí terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán se 2 ložnicemi má TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také kuchyň. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Na letiště Valencia je to 62 km.

Precioso apartamento en altura
Precioso apartamento en altura

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Precioso apartamento en altura se nachází v Altuře. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a balkon. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Valencia je to 62 km.

Casa Las Violetas
Casa Las Violetas

8,6 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování Casa Las Violetas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Las Violetas se nachází v Altuře a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu, gril, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Ubytování bylo postaveno v roce 1975 a má balkon. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Po dni stráveném pěší turistikou nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Valencia je to 62 km.

Hostal Victoria
Hostal Victoria

8,1 / 10 (678 hodnocení)

Hostal Victoria se nachází v Altuře, kousek od přírodní rezervace Sierra Calderona. Nabízí pokoje s TV s plochou obrazovkou, bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Personál recepce vám poskytne informace o zajímavostech v okolí Altury. Hotel Victoria má dobrý přístup k dálnici A-23 a stojí 40 minut jízdy od centra Valencie. Najdete zde Město umění a věd a trh Lonja de la Seda. Na letiště Valencia je to 40 minut.