Ubytování ve městě Alquerías del Niño Perdido

Město Alquerías del Niño Perdido se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alquerías del Niño Perdido nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alquerías del Niño Perdido

Villa Rotonda
Villa Rotonda

8,7 / 10 (40 hodnocení)

V ubytování Villa Rotonda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Rotonda se nachází v Alquerías del Niño Perdido, pouhých 6,5 km od El Madrigal, a nabízí venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 6 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Villa Rotonda stojí 13 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana a 15 km od muzea Bellas Artes Castellon. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 43 km.

Villa Lupita
Villa Lupita

8,5 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Villa Lupita máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Lupita se nachází v Alquerías del Niño Perdido a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s terasou. Prázdninový dům má 6 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. K dispozici je také gril. Villa Lupita stojí 6,5 km od El Madrigal a 13 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 43 km.

Hotel Sercotel Plana Parc
Hotel Sercotel Plana Parc

8,1 / 10 (1341 hodnocení)

Just 15 km from Castelló, Hotel Sercotel Plana Parc has a small outdoor pool. This modern hotel offers free wifi in all areas. Each functional air-conditioned room has a flat-screen TV, an armchair and safe, while bathrooms include a hairdryer and free toiletries. The Hotel Sercotel Plana Parc has a snack bar and restaurant, serving typical regional cuisine. There is a TV lounge, meeting rooms, a fitness centre, and a 24-hour reception, where staff can provide information on transport services and excursions. The hotel is located just off Junction 48 of the AP-7 Motorway, 4 km from Vila-real. Burriana’s harbour and beaches are a 10-minute drive away, while Valencia Airport is around a 45-minute drive away.

La Casa Azul
La Casa Azul

7,8 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování La Casa Azul máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa Azul se nachází v Alquerías del Niño Perdido a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na bazén. Klimatizované ubytování leží 42 km od Oropesy del Mar. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s jídelním koutem, 2 koupelny a pračku. Prázdninový dům má venkovní bazén a terasu. La Casa Azul stojí 15 km od Castellón de la Plana a 29 km od Benicàssimu. Na letiště Castellon je to 43 km.

Apartamento en Les Alqueries
Apartamento en Les Alqueries

7 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento en Les Alqueries se nachází v Alquerías del Niño Perdido, 6,5 km od El Madrigal, 13 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana a 15 km od Museo de Bellas Artes Castellon. Nabízí terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 15 km od kostela Santa María de la Asunción a 29 km od aquaparku Aquarama. Apartamento en Les Alqueries leží 43 km od letiště Castellón-Costa Azahar.