Ubytování ve městě Alpujarra De La Sierra

Město Alpujarra De La Sierra se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alpujarra De La Sierra nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alpujarra De La Sierra

Alojamientos Rurales Benarum con Spa
Alojamientos Rurales Benarum con Spa

9,3 / 10 (543 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Rurales Benarum con Spa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamientos Rurales Benarum con Spa nabízí wellness centrum, 2 venkovní bazény a atraktivní ubytování s balkonem a výhledem na pohoří Sierra Nevada. Nachází se v půvabné rustikální budově v Alpujarra de La Sierra. Alojamientos Rurales Benarum con Spa poskytuje apartmá a apartmány s trámovými stropy a odhalenými kamennými zdmi. Všechny apartmány mají posezení s krbem a TV s plochou obrazovkou. V koupelně najdete hydromasážní vanu nebo sprchu s funkcí sauny. Wellness centrum hotelu Benarum zahrnuje krytý bazén, vířivku, arabskou lázeň a finskou saunu. K dispozici jsou také procedury včetně masáží. Alojamientos Rurales Benarum con Spa se nachází na krásném místě na klidném místě. Okolí je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni.

Alojamientos Rurales Los Macabes
Alojamientos Rurales Los Macabes

8,9 / 10 (185 hodnocení)

V ubytování Alojamientos Rurales Los Macabes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento venkovský komplex v Mecina Bombarón nabízí venkovní bazén, saunu a parní lázeň. Všechny vily mají panoramatický výhled na krajinu Alpujarra. Alojamientos Rurales Los Macabes má všechny vily zařízené v rustikálním stylu s dlážděnými podlahami a odhalenými kamennými zdmi. Mají 1 nebo 2 ložnice, koupelnu s masážní vanou nebo hydromasážní sprchou a prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, TV a DVD přehrávačem. Kuchyňský kout je vybaven elektrickým sporákem, mikrovlnnou troubou a lednicí. K dispozici je také gril se 3 velkými grily a venkovní posezení ve stínu. Los Macabes se nachází na úpatí pohoří Sierra Nevada. Do Granady dojedete autem asi za 1,5 hodiny.

Alojamiento Rural Mirador del Avellano
Alojamiento Rural Mirador del Avellano

8,8 / 10 (184 hodnocení)

Alojamiento má společný venkovní bazén a gril. Rural Mirador del Avellano nabízí apartmány v Mecina Bombarón v Alpujarra. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Všechny apartmány jsou zařízené v rustikálním stylu a mají topení, kamna na dřevo a balkon s výhledem na horu Cerrajón de Murta. K dispozici je kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a nádobím a 1,2 nebo 3 ložnice. V obývacím pokoji je TV s plochou obrazovkou a pohovka a v koupelně je vana. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a jízdě na koni a pobřeží Středozemního moře je vzdálené 40 km. V 6 km vzdáleném Cadiáru najdete obchody, bary a restaurace. Trevelez je vzdálený 27 km a Lanjaron 53 km.