Ubytování ve městě Alpedrete

Město Alpedrete se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alpedrete nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alpedrete

Robertina Home
Robertina Home

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Robertina Home se nachází asi 41 km od chrámu Debod a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Robertina Home stojí 42 km od stanice metra Plaza de España a ulice Gran Via. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 57 km.

Hostal Rural El Caño by Vivere Stays
Hostal Rural El Caño by Vivere Stays

8,1 / 10 (366 hodnocení)

Hostal Rural el Caño by Vivere Stays se nachází v centru Alpedrete, 1,2 km od vlakového nádraží a 40 minut jízdy od centra Madridu. Nabízí pokoje s bezplatným vysokorychlostním Wi-Fi. Stylové pokoje mají dřevěné podlahy a TV s plochou obrazovkou. Jsou vytápěné a klimatizované. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, fén a toaletní potřeby. Kontinentální snídaně je k dispozici na pokoji na vyžádání. Penzion se nachází v pohoří Sierra de Guadarrama a je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku, cykloturistiku nebo rybaření. Do lyžařského střediska Navacerrada dojedete autem za 15 minut a do lyžařského střediska Cotos za 30 minut.

La Casona Imperial
La Casona Imperial

La Casona Imperial se nachází 40 km od chrámu Debod a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 10 ložnic, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. La Casona Imperial stojí 40 km od stanice metra Plaza de España a ulice Gran Via. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 55 km.