Ubytování ve městě Almazora

Město Almazora se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Almazora nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Almazora

Apartamento Miramar . Amplitud y Comodidad
Apartamento Miramar . Amplitud y Comodidad

9,7 / 10 (50 hodnocení)

Apartamento Miramar se nachází v Almazora, 5,9 km od El Madrigal a 7,6 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana. Amplituda y Comodidad nabízí klimatizaci. Tento apartmán má výhled na město a moře a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 8,1 km od muzea Bellas Artes Castellon a 8,9 km od kostela Santa María de la Asunción. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 39 km. Amplitud y Comodidad.

Acogedor adosado muy cerca de la playa
Acogedor adosado muy cerca de la playa

9,4 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Acogedor adosado muy cerca de la playa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Acogedor adosado muy cerca de la playa se nachází asi 600 metrů od pláže Almazora a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a kulečníku. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Po dni stráveném potápěním, rybaření nebo šnorchlováním mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Acogedor adosado muy cerca de la playa stojí 1 km od Platja de Ben-Afelí a 1,4 km od pláže Torre. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 44 km.

Mar azul
Mar azul

8,8 / 10 (33 hodnocení)

Mar azul se nachází v Almazora, 700 metrů od Platja de Ben-Afelí a 1,5 km od pláže Torre, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. K dispozici je dětské hřiště a gril. Mar azul stojí 8,9 km od muzea Bellas Artes Castellon a 10 km od kostela Santa María de la Asunción. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 43 km.

Miramar
Miramar

7,6 / 10 (26 hodnocení)

Miramar se nachází ve městě Almazora, 600 metrů od pláže Almazora, 1 km od pláže Platja de Ben-Afelí a 1,9 km od pláže Torre, a nabízí sezónní venkovní bazén. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon a 3 ložnice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, pračku a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a vanou. Prázdninový dům je vzdálený 8,5 km od muzea Bellas Artes Castellon a 9,3 km od kostela Santa María de la Asunción. Miramar stojí 43 km od letiště Castellón-Costa Azahar.

Pension Miami
Pension Miami

7,5 / 10 (261 hodnocení)

Pension Miami se nachází v Almazoře, 600 metrů od vlakového nádraží. Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. V pokojích je dlážděná podlaha, šatní skříň a TV. Ve vlastní koupelně je sprcha. Pension Miami se nachází 5 km od centra města Castellón de la Plana. Za 10 minut lze od penzionu dojít k různým restauracím a obchodům a ke Středozemnímu moři odsud dojedete za 15 minut.