Ubytování ve městě Alloza

Město Alloza se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alloza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alloza

Cueva Colorin Alloza.
Cueva Colorin Alloza.

9 / 10 (31 hodnocení)

V ubytování Cueva Colorin Alloza. máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cueva Colorin Alloza. Nachází se v Alloza, 43 km od Motorlandu, v oblasti, kde se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Zaragoza je to 121 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Turismo Rural La Ojinegra
Turismo Rural La Ojinegra

Turismo Rural La Ojinegra je ekologický penzion situovaný v Alloza. Pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají odhalené dřevěné trámy, balkon, šatní skříň a koupelnu se sprchou. Hosté mají přístup do společné TV místnosti s krbem a pohovkami. Turismo Rural La Ojinegra má restauraci, kde se podávají bio pokrmy připravované v peci na dřevo. Všechny suroviny pocházejí od místních výrobců a spravedlivého obchodu. Teruel je vzdálený 90 minut jízdy a letiště Zaragoza 125 km.