Ubytování ve městě Alfajarín

Město Alfajarín se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alfajarín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alfajarín

Hostal Vaticano
Hostal Vaticano

8,2 / 10 (128 hodnocení)

Hostal Vaticano se nachází v samém srdci čtvrti Alfajarín a nabízí restauraci s barem, která podává španělskou kuchyni a tradiční tapas. Tento okouzlující hostel se nachází 5 minut chůze od kostela San Miguel a nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny klimatizované pokoje mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. K dispozici je zařízená terasa a půjčovna jízdních kol. Hostal Vaticano stojí 5 minut chůze od řady restaurací, živých barů a obchodů. Galachos de La Alfranca de Pastríz, La Cartuja y El Burgo del Do národního parku Ebro dojedete autem za 10 minut. Vlakové nádraží El Burgo del Ebro je vzdálené 20 km a do Zaragozy dojedete za 20 minut. Do Huescy dojedete autem za 50 minut.

Hotel Rausan
Hotel Rausan

8 / 10 (1040 hodnocení)

Rausan se nachází hned vedle dálnice AP2 a nabízí nepřetržitě otevřenou kavárnu, bezplatné hlídané parkoviště a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a satelitní TV. Do centra Zaragozy dojedete autem za 15 minut. Restaurace hotelu Rausan nabízí regionální kuchyni a denní menu. V hotelovém obchodě si můžete koupit typické místní produkty, včetně uzenin, sýrů a vín. Hotel má bankomat a nepřetržitě otevřenou recepci. Personál vám ochotně poskytne informace o okolí. Hotel Rausan má strategickou polohu na hlavní dopravní trase mezi Barcelonou, Bilbaem a Madridem. Na letiště Zaragoza dojedete autem za pouhých 20 minut.