Ubytování ve městě Alcublas

Město Alcublas se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alcublas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alcublas

Casa Rural Mirador de la Torre
Casa Rural Mirador de la Torre

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Mirador de la Torre se nachází ve městě Alcublas, 48 km od okruhu Circuito de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Circuito Cheste, a nabízí sdílený lounge. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon, 5 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je terasa a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Valencia je to 54 km.

La Bodega de Lola
La Bodega de Lola

9,3 / 10 (3 hodnocení)

La Bodega de Lola se nachází ve městě Alcublas, pouhých 48 km od okruhu Circuito de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo - Circuito Cheste, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a minibarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Valencia je to 54 km.